discord varmı? birde sabah denicem suan teldeyimCamStudio - Free Screen Recording Software bunu dener misin?
win 8.1 inmiyor.Obs deneyin
sistemim o kadar değil cs kayıt alırken 60 fps alıyorum oyun içide ama zula da alırken sebepsizce 30 fps oynuyorum kayıtı ızlerken kayıt 60 fps olarak gözüküyor ve baya akıcı sadece oynarken fps dusukSistemin zayıf oyunu kaydederken 30 FPS alman çok normal zaten, kaydı izlerken bilgisayar herhangi bir görüntüyü yeniden işlemiyor zaten halihazırda olan bir videoyu açıyor.
Sistemim o kadar değil CS kayıt alırken 60 FPS alıyorum oyun içide ama Zula da alırken sebepsizce 30 FPS oynuyorum kayıtı ızlerken kayıt 60 FPS olarak gözüküyor ve bayağı akıcı sadece oynarken FPS dusuk.
Sistemim o kadar değil CS kayıt alırken 60 FPS alıyorum oyun içide ama Zula da alırken sebepsizce 30 FPS oynuyorum kayıtı ızlerken kayıt 60 FPS olarak gözüküyor ve bayağı akıcı sadece oynarken FPS dusuk.
sistemim o kadar değil cs kayıt alırken 60 fps alıyorum oyun içide ama zula da alırken sebepsizce 30 fps oynuyorum kayıtı ızlerken kayıt 60 fps olarak gözüküyor ve baya akıcı sadece oynarken fps dusukNormal, sisteminiz zayıf.
denemiştim bende işe yaramadışu yöntemi dener misin?
şu yöntemi dener misin?