Mr. E Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 30 9 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar DC var KD 1.15 ancak kulaklık klavye setim yarın geleceği için KD bu kadar düşük ama çok iyi Sniper'im
Arkadaşlar DC var KD 1.15 ancak kulaklık klavye setim yarın geleceği için KD bu kadar düşük ama çok iyi Sniper'im
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 9 Haziran 2020 #2 Zulayı gördüm de aklıma geldi bi bakayım dedim (Zula oynamıyorum sadece bilgisayarım toplanma sürecinde iken yedek bilgisayarım ile oynarken böyle bir şey yapmıştık)
Zulayı gördüm de aklıma geldi bi bakayım dedim (Zula oynamıyorum sadece bilgisayarım toplanma sürecinde iken yedek bilgisayarım ile oynarken böyle bir şey yapmıştık)
Mr. E Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 30 9 Haziran 2020 #3 O KD uçuyor abi sen ne yapmışsın niye oynamıyorsun hesap araya gider abii lvline göre müthiş kd
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 10 Haziran 2020 #4 Mr. E dedi: O KD uçuyor abi sen ne yapmışsın niye oynamıyorsun hesap araya gider abii lvline göre müthiş kd Genişletmek için tıkla... Oyun bana göre değil kardeşim Çok yapmacık bu yüzden güzel bir hissiyat vermiyor oynarken.
Mr. E dedi: O KD uçuyor abi sen ne yapmışsın niye oynamıyorsun hesap araya gider abii lvline göre müthiş kd Genişletmek için tıkla... Oyun bana göre değil kardeşim Çok yapmacık bu yüzden güzel bir hissiyat vermiyor oynarken.
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Haziran 2020 #5 Ben oynarım KD kasıcaksan benim KD 2.1 LVL 55 istersen gel rekabette KD kasalım.
Mr. E Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 30 10 Haziran 2020 #6 Tamam olur bugün nickini atar mısın #^Crazy^_ SANIRIM ama sen at bana