Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 366 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 En son Zula yükledim. Sonra bilgisayar dondu. Ve açılmıyor hep başlangic onarmaya atıyor.
Çözüm Ayran Man 6 Ocak 2021 381258 dedi: Estağfirullah, o ne demek öyle? Bilgisayarınızın donanımlarında bir sıkıntı olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi onyukleme yapiyorum. Teşekkür ederim cozumler için.
381258 dedi: Estağfirullah, o ne demek öyle? Bilgisayarınızın donanımlarında bir sıkıntı olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi onyukleme yapiyorum. Teşekkür ederim cozumler için.
KS KS Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 366 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #11 377619 dedi: Güvenli modda başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Baslatmadi sistemi. Onyukleme yapacagim son care olarak. Hepinize teşekkür ederim, benim gibi bir şey bilmeyen biriyle uğraştınız. Artı 0 Eksi
377619 dedi: Güvenli modda başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Baslatmadi sistemi. Onyukleme yapacagim son care olarak. Hepinize teşekkür ederim, benim gibi bir şey bilmeyen biriyle uğraştınız.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #12 Ayran Man dedi: Baslatmadi sistemi. Onyukleme yapacagim son care olarak. Hepinize teşekkür ederim, benim gibi bir şey bilmeyen biriyle uğraştınız. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah, o ne demek öyle? Bilgisayarınızın donanımlarında bir sıkıntı olabilir bence. Artı 0 Eksi
Ayran Man dedi: Baslatmadi sistemi. Onyukleme yapacagim son care olarak. Hepinize teşekkür ederim, benim gibi bir şey bilmeyen biriyle uğraştınız. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah, o ne demek öyle? Bilgisayarınızın donanımlarında bir sıkıntı olabilir bence.
KS KS Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 366 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #13 381258 dedi: Estağfirullah, o ne demek öyle? Bilgisayarınızın donanımlarında bir sıkıntı olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi onyukleme yapiyorum. Teşekkür ederim cozumler için. Artı 0 Eksi Çözüm
381258 dedi: Estağfirullah, o ne demek öyle? Bilgisayarınızın donanımlarında bir sıkıntı olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi onyukleme yapiyorum. Teşekkür ederim cozumler için.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #14 Ayran Man dedi: Şimdi onyukleme yapiyorum. Teşekkür ederim cozumler için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Artı 0 Eksi
Ayran Man dedi: Şimdi onyukleme yapiyorum. Teşekkür ederim cozumler için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil.
KS KS Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 366 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #15 Sorun çözülmüştür. Artı 0 Eksi