Ben Zula'da Full +7 set dizmiş birisi olarak oyundaki neredeyse bütün itemler var ama zevk vermiyor. Oyunu bırakıp CS:GO Valorant'a geçtim. Sizce Zula'nın sonu gelir mi? Tüm YouTuber'ler ve oyuncularda bıraktı. Hesabımı satmalı mıyım?
Ben Zula'da Full +7 set dizmiş birisi olarak oyundaki neredeyse bütün itemler var ama zevk vermiyor. Oyunu bırakıp CS:GO Valorant'a geçtim. Sizce Zula'nın sonu gelir mi? Tüm YouTuber'ler ve oyuncularda bıraktı. Hesabımı satmalı mıyım?
+7 mi? Ciddi misiniz? Ben bir ara oynadığımda en yükseği +5'ti.
Bırak gitsin o oyunu. Adamlar P2W bir oyun yapmış zaten. Parası olmayıp iyi olan bir oyuncu ile parası olan kolsuzu kapıştırmak adaletli değil.
Zula gelişmesi bana sorarsanız yıllar sürer. Oyun çok kötü çünkü. Bir cs ya da valorant havası vermesi imkansız. Yanına yaklaşması yıllar diyorum. 1 saat oynadım ve neden bu eziyeti çektim diyorum.