Sonu iyi değil. Hesabı satıp parasıyla öküz alabilirsin.
Oyun son 1 yıldır P2W bir oyun değil artık.+7 mi? Ciddi misiniz? Ben bir ara oynadığımda en yükseği +5'ti.
Bırak gitsin o oyunu. Adamlar P2W bir oyun yapmış zaten. Parası olmayıp iyi olan bir oyuncu ile parası olan kolsuzu kapıştırmak adaletli değil.
Oyun son 1 yıldır P2W bir oyun değil artık.
Ben Zula'da Full +7 set dizmiş birisi olarak oyundaki neredeyse bütün itemler var ama zevk vermiyor. Oyunu bırakıp CS:GO Valorant'a geçtim. Sizce Zula'nın sonu gelir mi? Tüm YouTuber'ler ve oyuncularda bıraktı. Hesabımı satmalı mıyım?
Dostum "ZULA" nın paraya ihtiyacı var galiba yanlış anlama ama +7 basıp oynuyorum zannedenler ( sözüm sana değil ) , hava da SİNİP vuranlar vb. kişiler yüzünden oyunun tadı kalmadı "pay to win" bir oyundu eskiden artık "CASH TO WİN" bir oyuna dönüştü +6 da biraz daha oynaya biliyoduk ama +7 bitirdi BENCE OYUNU BIRAK VALOYA BAŞLA ÇÜNKÜ CS NİN DE TADI KALMADI !!Ben Zula'da Full +7 set dizmiş birisi olarak oyundaki neredeyse bütün itemler var ama zevk vermiyor. Oyunu bırakıp CS:GO Valorant'a geçtim. Sizce Zula'nın sonu gelir mi? Tüm YouTuber'ler ve oyuncularda bıraktı. Hesabımı satmalı mıyım?
Hiç para yatırmadan oynamıştım bir ara. +6 vardı en fazla, Aug A3 +6 yapmıştım. Siz beceriksizseniz o sizin sorununuz.P2W değil mi? Şakamı yapıyorsunuz yeni seriler geliyor 10k za 25 TL'ye kenk geliyor mesela +7 basmak için 20k mat gerekiyor 10k mat 30k za ya denk geliyor en az bir +7 basmak 100 TL +5 +6'yı saymıyorum bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.