Zula'nın son hali ne olur?

Ben şahsen Zula'yı aralıksız çatışma olduğu için sevmiyorum taktiklere falanda gerek olmuyor beni çok sıkıyor bir süre sonra her maç aynı olay olması.

Ben Zula'da Full +7 set dizmiş birisi olarak oyundaki neredeyse bütün itemler var ama zevk vermiyor. Oyunu bırakıp CS:GO Valorant'a geçtim. Sizce Zula'nın sonu gelir mi? Tüm YouTuber'ler ve oyuncularda bıraktı. Hesabımı satmalı mıyım?

Zula altını fiyatı artacak, P2W de daha da Level atlayacak, gelene bir şey bir şey hediye yayınları bitecek (eskiden herkese idi şimdi 5000 kişi falan).

Ben Zula'da Full +7 set dizmiş birisi olarak oyundaki neredeyse bütün itemler var ama zevk vermiyor. Oyunu bırakıp CS:GO Valorant'a geçtim. Sizce Zula'nın sonu gelir mi? Tüm YouTuber'ler ve oyuncularda bıraktı. Hesabımı satmalı mıyım?
Dostum "ZULA" nın paraya ihtiyacı var galiba yanlış anlama ama +7 basıp oynuyorum zannedenler ( sözüm sana değil ) , hava da SİNİP vuranlar vb. kişiler yüzünden oyunun tadı kalmadı "pay to win" bir oyundu eskiden artık "CASH TO WİN" bir oyuna dönüştü +6 da biraz daha oynaya biliyoduk ama +7 bitirdi BENCE OYUNU BIRAK VALOYA BAŞLA ÇÜNKÜ CS NİN DE TADI KALMADI !!

P2W değil mi? Şakamı yapıyorsunuz yeni seriler geliyor 10k za 25 TL'ye kenk geliyor mesela +7 basmak için 20k mat gerekiyor 10k mat 30k za ya denk geliyor en az bir +7 basmak 100 TL +5 +6'yı saymıyorum bile.
Hiç para yatırmadan oynamıştım bir ara. +6 vardı en fazla, Aug A3 +6 yapmıştım. Siz beceriksizseniz o sizin sorununuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı