Ü üye348980 Decapat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 278 20 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Idle Master'dan Zup! 8, Zup! 2 ve Zup! Zero 2 açtım 6 saat oldu hala kart düşmedi sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
Arkadaşlar Idle Master'dan Zup! 8, Zup! 2 ve Zup! Zero 2 açtım 6 saat oldu hala kart düşmedi sorun nedir?
KS KS Ü üye348980 Decapat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 278 20 Haziran 2022 #11 Miraaknoh dedi: Merhaba Idle Master mi kullanıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet dostum. Mehmetm dedi: Hesabınızda 5 dolar kısıtlaması var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum. Emperor4231 dedi: Oyunun 2 saat oynanması lazım. 2 saat üstüne kart droplanıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ben 6 saat açık bıraktım fakat 1-2 düştü kart düşmeme sorunu aç kapa yaparak çözdüm. Arkadaşlar sorunu çözdüm aç-kapa yaparak sorunu çözebilirsiniz Artı 0 Eksi
Miraaknoh dedi: Merhaba Idle Master mi kullanıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet dostum. Mehmetm dedi: Hesabınızda 5 dolar kısıtlaması var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum. Emperor4231 dedi: Oyunun 2 saat oynanması lazım. 2 saat üstüne kart droplanıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ben 6 saat açık bıraktım fakat 1-2 düştü kart düşmeme sorunu aç kapa yaparak çözdüm. Arkadaşlar sorunu çözdüm aç-kapa yaparak sorunu çözebilirsiniz