Zyxel cihaza internet önceliği vermek

• Konuyu başlatan Siya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 5.179

Siya

Megapat
Zyxel modemlerde bir oyuna veya bir cihaza nasıl öncelik verilir? Yoksa bu ayarlar ''QoS ayarları'' diye nitelendirilen ayarlar mı? Evde en az 4-5 kişi yaşıyor ve internete bağlandıklarında oyun oynamak işkenceye dönüşüyor. Bu durumu düzeltmek istiyorum.

Bir de bunu nasıl yapacağımı anlatsan çok yardımcı olursun. Doğru düzgün hiçbir rehber, anlatım videosu yok. Ayarlar da baya karışık gözüküyor.
Zyxel modem kullanmadığım için pek bir bilgim yok. QoS sayfasını paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca şu konuya bakabilirsin.

Zyxel modem kullanmadığım için pek bir bilgim yok. QoS sayfasını paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca şu konuya bakabilirsin.

Baktım bu konuya, maalesef yardımcı değil yeterince. Konuya hakim biri detaylıca anlatırsa çok iyi olur çünkü zerre anlamıyorum bu konudan. Buyrun:

Tam ekran yakalama 7.11.2020 231901.bmp.jpg

Tam ekran yakalama 7.11.2020 231903.bmp.jpg

Tam ekran yakalama 7.11.2020 231921.bmp.jpg

Tam ekran yakalama 7.11.2020 231924.bmp.jpg

Tam ekran yakalama 7.11.2020 231928.bmp.jpg

Baktım bu konuya, maalesef yardımcı değil yeterince. Konuya hakim biri detaylıca anlatırsa çok iyi olur çünkü zerre anlamıyorum bu konudan. Buyrun:

Eki Görüntüle 729894

Eki Görüntüle 729897

Eki Görüntüle 729898

Eki Görüntüle 729899

Eki Görüntüle 729900
Evet, bayağı karışık. Wi-Fi hızlarını sınırlamak istiyorsunuz değil mi? Öyleyse, bir de kablosuz ağ ayarlarını atabilir misiniz? Ayrıca bu videoya bakmanızı öneririm, işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı