ZyXEL EX3301-T0 nasıl meshlenir?

Asitsiz Soda

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar biraz mesh sistemi araştırıyorum da ZyXEL router TP-Link deco ile doğrudan kullanılamıyor sanırım, TP-Link deco direkt ana router olabiliyor. Bu durumu anlamsız buluyorum. Fiber modem için muhtemelen ZyXEL EX3301-T0 getirecekler ama bir ihtimal varsa Huawei veya TP-Link isteyebilirim. ZyXEL'in de kendi meshi var sanırım ama pek bilgi bulamadım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? ZyXEL gelirse düzgün mesh kurabilir miyim?

Deco sitesinde vardır açıklamaları normalde modemin Wi-Fi'si kapatılıyor Ethernet ile decoya bağlanıyor interneti deco dağıtıyor uygulaması üzerinden istediğiniz kadar cihaz ekleniyor farklı modellerde olabilir.

Arkadaşlar biraz mesh sistemi araştırıyorum da ZyXEL router TP-Link deco ile doğrudan kullanılamıyor sanırım, TP-Link deco direkt ana router olabiliyor. Bu durumu anlamsız buluyorum. Fiber modem için muhtemelen ZyXEL EX3301-T0 getirecekler ama bir ihtimal varsa Huawei veya TP-Link isteyebilirim. ZyXEL'in de kendi meshi var sanırım ama pek bilgi bulamadım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? ZyXEL gelirse düzgün mesh kurabilir miyim?
Decolar kendi arasında mesh olur. Zyxel getirecekler demişsin, fakat kullanma zorunluluğun yok. Yani SN'yi kaydettikten sonra (t.t ekibi ilk kurulumda) istediğin routeri de kurarsın.

Yeni konular

Geri
Yukarı