ZyXEL modem arayüz girememe sorunu

theblack61

Megapat
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
159
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Modemim Zyxel VMG3312-B10B Bugün oldu bu hiçbir şekilde düzeltemedim modemin servisini bile aradım düzeltemediler. IP adresini giriyorum arayüze girmek için fotograftaki şey geliyor ne yapsam düzeltemedim. Reset attım Hard Reset attım ama gine düzelmedi ne yapmam lazım ?

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün ışıklar yanıyor internete de giriyor ama modem arayozone girmiyor nedense bilgisayara format attım düzeldi az önce ulrtasurf kullanmayı denedim çalışmadı kapadım girmeyi denedim modem arayüzüne yine aynısı oldu.

Çözümü buldum bilgisayarın ağ ayarlarını yönetici olarak CMD yi açıp belli konutları girip bilgisayarı resetleyince çözüldü sorun teşekkürler.

Kullandığım komutlarda bu sitede yazıyor belki birinin ihtiyacı olur diye link atıyorum


Link: Ağ Bağlantılarını Sıfırlama (Ağ Bağlantı Sorunlarını Giderme)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı