Çözüm ZyXEL modem internet bağlantı ve arayüz giriş sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. ZyXEL modemlere siber saldırı var. İnternete erişemeyip, modemin arayüzüne bile giriş yapamıyorsanız, modemin arkasındaki reset düğmesinden reset dahi atamıyorsanız bu saldırıya maruz kalmışsınız demektir. Aşağıda belirttiğim modeller bu saldırıdan etkilenen modellerdir.
  1. P-1202-T10B
  2. P-1302-T10B
  3. P-1302-T10D
  4. P-1302-T10D V2
  5. P-1302-T10D V3
  6. P-660HNT V2
  7. P-660HNT1 A
Bu sorundan kurtulmak için modeminize yazılım güncellemesi yapmanız gerekmektedir.
Modeminize uygun yazılımı buradan indirebilirsiniz:
Modem.rar
Modemin arayüzüne erişmek için internet kablosunu çıkarın. Modemi yeniden başlatın. İnternet kablosunu çıkardığınız için arayüze erişebilirsiniz. Eriştikten sonra modemi fabrika ayarlarına geri alın. Daha sonra yazılım güncellemesi yapın. Yaptıktan sonra internet kablonuzu takabilirsiniz. Sorun çözülecektir.

Biz 1 hafta önce yeni modem aldık sırf reset bile atılmıyor diye. Demek bundanmış. Vay be.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorundan ben de müzdarip oldum. Fırtınadan bir gün sonra olduğu için saldırı modem arızalandı sandım. Aldığım modem de ZyXEL markaydı. Onda da aynı sorun olunca müşteri hizmetlerini aradım ve karşıma çıkan robot "Siber saldırı yüzünden internetiniz yoksa ve modeme erişim yapamıyorsanız yazılım güncellemesi yapınız" dedi. Ondan sonra soğuk bir su içtim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı