ZyXEL Modem Power Işığının Kırmızı Yanma Sorunu

Brosfer

Megapat
Yer
Varşova
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba arkadaşlar, modemim de aralıklı olarak bir sorunla karşı karşıyayım. Power ışığı kırmızı yanarak 10-20 saniye içerisinde modem kendine reset atıyor. Sonrasında düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynısı bugün farklı olarak kendini resetlemeden bir turuncu bir kırmızı yanıp durdu ben kendi elimde reset attım ve düzeldi fakat kısa bir süre içerisinde yine kırmızı power ışığı ile karşı karşıya kaldım. Bundan önce yine aynı sorun vardı firmware sürümünü güncelledim 1 aydır sorun yoktu bugün yine aynısı olmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

444 11 50 ZyXEL teknik destek hattını arayabilirsiniz.

Bu geçiş sırasında modemin elektriğinde kesilme oluyor mu? Yani adaptöründe bir temassızlık olabilir diye düşünüyorum.

444 11 50 ZyXEL teknik destek hattını arayabilirsiniz.

Bu geçiş sırasında modemin elektriğinde kesilme oluyor mu? Yani adaptöründe bir temassızlık olabilir diye düşünüyorum.
Dediğinizde olabilir fakat temassızlık olup olmadığını nasıl anlayabilirim :S Ben teknik desteği bir arayayım en iyisi.

DÜZELTME: ZyXEL müşteri temsilcisi ile görüştüm garantimin devam ettiğini problemin yüksek ihtimal adaptörden fakat modemden de kaynaklanabileceğini söylediler. Adaptörümü elektrikçiye voltaj değerlerini ölçtürmemi eğer adaptörde sorun yoksa onlara göndermemi söylediler. Yardımın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Adaptör voltaj oranindan dolayi olma ihtimali olabilir. Ayrica elektrik hattı da sorun olma ihtimali olabilir. Bunlara bakmanızı ya da baktırmanızı öneririm.

Birde modemin güncel yazılım varsa yeni yazılım yüklenmesini fazla önermem ama son care onuda deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim bu model bende de vardı, power kırmızı yanıyorsa 444 1 150 'yi arayarak modeminin garantisi devam ediyorsa garantiye göndermen gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı