Çözüldü ZyXEL modemin ışıkları yanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kediseviyom

Picopat
Selam dostlar, az önce üst üste 3 defa internet gidip geldi 3.den sonra internet gelmemeye başladı. Modeme baktığım zaman sadece 3 ışık yanıyor internetin ışığı yanmıyordu. 3-4 defa reset attım fakat bir şey değişmedi.
Türk Telekom internetini kullanıyorum.
Modemim ZyXEL.

Çözüm
Dostlar kuzenimle komşuyuz oda aynı sorunu yaşıyor şu anda, aynı internete sahibiz yüksek ihtimalle birkaç saate düzelir. /// yardımlarınız için teşekkür ederim.
Selam dostlar, az önce üst üste 3 defa internet gidip geldi 3.den sonra internet gelmemeye başladı. Modeme baktığım zaman sadece 3 ışık yanıyor internetin ışığı yanmıyordu. 3-4 defa reset attım fakat bir şey değişmedi.
Türk Telekom internetini kullanıyorum.
Modemim ZyXEL.

Modem cörtlemiş yeni bir tane alıp bağlatman lazım.

Yoo bizim modem de böyle interneti az veriyor. Altyapıda sorun yok bizim.

Bu arkadaşta da aynı şey olacak diye bir şey yok bilip bilmeden yanlış bilgi vermeyin. Belkide sorun modemde değildir. Soruna sahip olan arkadaşımızda müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatsın lütfen. Zaten sizin hatanız olmadan bir bozulma söz konusuysa operatörünüz size ücretsiz olarak modem gönderecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı