ZYXEL NBG-416N Ayara Gerek Var Mı?

CengizBal

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar Technopat ve Ailesi. Size bir sorum olacaktı benim. Şimdi ben yarin gidip konu başlığında belirttiğim modemi alacam vatan computerden. Biz bu modemin arkasına direk komşudan aldığım internet kablosunu takıp wifi olarak kullanabilecek miyim? Yoksa ayar filan gerekiyor mu bunlara? Asıl problem ise biraz araştırma yapınca internette sol üstteki arama yerine 195.168.2.1 yazınca giriş yapıp modemin arayüzüne girip ayar yapmamız lazımmış. Bende dediğim gibi kabloyu komşudan çektiğim için ben bu Ip adresine giriş yapamıyorum. Ben direk komşudan çektiğim kabloyu bu yeni alacağım modemin arkasına takıp wifi olarak kullanabilecek miyim?

kardeşim ben sana söylim o alacağın cihaz gayet başarılı bir ürün. aldığında ayarlarından ap olarak seçip isim ve şifre vermelisin. kabloyuda lan (sarı ) porta takarsan sorun yaşamadan kullanabilirsin. zaten dökümanı da var geçen ay kurdum daha.

@Muhammet DİNÇER Öncelikle beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Peki ayar derken aldığım cihazın ayarı mı? Yoksa komşudan gelen kablonun bağlı olduğu modemin ayarları mı? Çünkü asıl sorun ise ana modemin arayüzüne giremiyorum.

yok yok bu cihaza ana modemden kablo çekeceğin için onla bi ilgin yok. bunun arayüzüne girip modunu AP wlanada isim ve şifre tanılayacaksın sadece hepsi bu kadar

Tamamdır kardeşim. Dün gittim aldım cihazı kullanma kılavuzuna uygun ayarladım oldu her şey şuan evimde wifi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…