Zyxel TTNET Hız Düşüklüğü

OzetGec

Megapat
Selam arkadaslar, bundan 4 5 yıl önce ilk cıkan WLAN'lı modemlerden kullanıyorum. Zyxel'ın modem eskı sayılır. Anlam veremediğim bir sorundan dolayı tam veririmlilik alamıyorum.
İndirme hızım 8 MB'ti. Belki dedim sorun internet hızından falandır diye evde ailecek kullanıyoruz çunku 2 laptop 1 masaustu var. 1 2 ay once aradım TTNET'ı 16MBps'e cıkardık hızı hala hız test falan yapıyorum 2 3 MB'te kalıyor. Arıyorum teknık destegı falan su anlık bir sorun göremyıoruz diyorlar, delı olucam. Steam falan giremiyorum bazen. Lol'e falan hep bağlantı hatası alıyorum. Hep modemı resetlkemekte buldum çözümü ama artık gına geldı. Oyunlardan kopmaktan bıktım usandım. Lütfen yardımcı olun. Her şeyi denedım. Sorun modemden kaynaklı mı yoksa altyapıda bir sıkıntı falan mı vardır sizce? Dediğim gibi indirme hızım 16MB normalde, su an kotayı aştıgım için 3 MB ama 3 MB'te bile bunların olmaması gerektigini düşünüyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kota bitmiştir dostum başka açıklaması yok, kötü modem diye bişey yok bu zamanda 4 senelik olsada.

Hız problemleri altyapı kaynaklıdır usta. Modemler sadece internete erişim için bir aracıdır. Modeme DSL hattından ne kadar hız gelirse modem de onu dağıtır. İsp firman ile görüşerek hattının desteklediği hıza geçmen gerekiyor. Hat kaldırmadığı sürece 16 mbps abonesi bile olsan sana gelen hız değişmez. O yüzden hattın kaldırdığı maximum değere çekebilirsin aboneliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…