ZyXEL VMG3312-B10B modem internet bağlantısı kopma sorunu

TD-W9970 güzel seçim bence. Zyxel olanlara kopma sorunu daha yaygın. Önceki modemim TD-W8968'di memnundum. Şuan VDSL olarak TD-W9970 kullanıyorum ve memnunum.

2-3 knuda daha yazmıştım kardeşim bu modem markası ile ilgili birşey değil. tamamen hattın oturma değerlerinden kaynaklanır. Arayüzde bulunan snr margin değerleri en az 15 olmalı hem download hem upload yönü. 15 in altına düşüyorsa malesef hat kopar sürekli sen modemi kapatıp açarak internetin düzeldiğini sanırsın ama başka modemlede deneyebilirsin sorunun hat kaynaklı olacağını göreceksin.

Ben bunu denedim arkadaşlar sorunum çözüldü sanırım kopma yaşamıyorum 1 saattir.

Selam, çoğunuzunkini denedim olmadı modemi değiştirdik düzeldi. Eğer size hatlarda veya modemde diyorlarsa modemde olma ihtimali büyük

Hat dediğiniz doğruda ,15 snr'de sürekli kopar demeniz az yanlış Turkiyede çok kişide 8-10 Snr alıyor full paketi alınca hepsi size göre kopuyor öylemi?Süre geçmiş ama yanlış bilgi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…