ZyXEL VMG8623-T50B ne kadar eder?

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.809
Resim çekecek kameram bile yok :(. Artık bekleyeceksiniz biraz kamera bulana kadar.
Hocam GeT hem alıcıyi hem satıcıyı koruyor. Yanlış anlamayın bu ilk 2. el alışverişim olacak ve dolandirlmak istemiyorum. GeT ile ilan açtığınızda linkini bırakırsanız ya da iletişim adresi bırakırsanız sevinirim.

Hocam GeT hem alıcıyi hem satıcıyı koruyor. Yanlış anlamayın bu ilk 2. el alışverişim olacak ve dolandirlmak istemiyorum. GeT ile ilan açtığınızda linkini bırakırsanız ya da iletişim adresi bırakırsanız sevinirim.
Tamam lakin GeT komisyon aldığı için fiyatı biraz yükselteceğim (315 ve ya 320 gibi) ve kargo parasını da siz ödersiniz.

Hocam bu mesajı bana bildirim gelsin diye yazıyorum. Kutusunu bulduktan sonra mesajımı cevaplayarak link verirseniz sevinirim. İyi akşamlar.
Kutusu, açılmamış ethernet kablosu var. Garanti belgesini arıyorum. Bulayım direk GeT açacağım.
Bu arada GeT yüzde 9 komisyon alıyor.
300'ün yüzde 9'su 27 TL ediyor.
Kargo da var. 350 bulur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı