heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 474 4 Kasım 2023 #1 İnternete birileri bağlanıyor diye modemi resetledim fakat şimdi de ZyXEL sitesine giriş yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
İnternete birileri bağlanıyor diye modemi resetledim fakat şimdi de ZyXEL sitesine giriş yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 4 Kasım 2023 #2 heartagram dedi: İnternete birileri bağlanıyor diye modemi resetledim fakat şimdi de ZyXEL sitesine giriş yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modemi tekrar yeniden başlatın. Düzelecektir.
heartagram dedi: İnternete birileri bağlanıyor diye modemi resetledim fakat şimdi de ZyXEL sitesine giriş yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modemi tekrar yeniden başlatın. Düzelecektir.
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 474 4 Kasım 2023 #3 442923 dedi: Modemi tekrar yeniden başlatın. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Yok sıfırladım o kadar baya yöntem denedim yine olmuyor .
442923 dedi: Modemi tekrar yeniden başlatın. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Yok sıfırladım o kadar baya yöntem denedim yine olmuyor .
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 4 Kasım 2023 #4 heartagram dedi: Yok sıfırladım o kadar bayağı yöntem denedim yine olmuyor. Eki Görüntüle 2002481 Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan deneyin. Olmazsa Türk Telekom mobil uygulamasından da halledebilirsiniz. DNS kullanmak da çare olabilir.
heartagram dedi: Yok sıfırladım o kadar bayağı yöntem denedim yine olmuyor. Eki Görüntüle 2002481 Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan deneyin. Olmazsa Türk Telekom mobil uygulamasından da halledebilirsiniz. DNS kullanmak da çare olabilir.
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 474 4 Kasım 2023 #5 442923 dedi: Hocam telefondan deneyin. Olmazsa Türk Telekom mobil uygulamasından da halledebilirsiniz. DNS kullanmak da çare olabilir. Genişletmek için tıkla... Annemin üzerine internet artık müsait olduğumda tekrar denemeye çalışacağım teşekkürler
442923 dedi: Hocam telefondan deneyin. Olmazsa Türk Telekom mobil uygulamasından da halledebilirsiniz. DNS kullanmak da çare olabilir. Genişletmek için tıkla... Annemin üzerine internet artık müsait olduğumda tekrar denemeye çalışacağım teşekkürler
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 4 Kasım 2023 #6 heartagram dedi: Annemin üzerine internet artık müsait olduğumda tekrar denemeye çalışacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz zaman geçince kendiliğinden düzelebiliyor. Duzelmezse dönüş yaparsınız.
heartagram dedi: Annemin üzerine internet artık müsait olduğumda tekrar denemeye çalışacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz zaman geçince kendiliğinden düzelebiliyor. Duzelmezse dönüş yaparsınız.
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 474 4 Kasım 2023 #7 442923 dedi: Hocam biraz zaman geçince kendiliğinden düzelebiliyor. Duzelmezse dönüş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yazarım gün içinde.
442923 dedi: Hocam biraz zaman geçince kendiliğinden düzelebiliyor. Duzelmezse dönüş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yazarım gün içinde.