Hepsiburada'dan alınan Samsung M.21 kaç günde gelir?

Akif Erdem

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar Samsung'un kendi Hepsiburada satıcısından aldım M.21. Kaç günde gelir? Daha önce alan oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Realme 7 Pro almıştım Hepsiburada'dan 4 gün sürmüştü. Satıcı da hepsiburadaydı.
 
Hocam siz bence kaç günde geleceğini değil de kargoyu getirirken uçurumdan gelip gelmeyeceklerine ya da kargo getirirken arada bir savaşa girip girmeyeceklerine kafanızı yorun orası daha büyük stres konusu bence :D
 
Oturduğunuz yere göre ve HepsiJet'in varlığına göre değişir. Ben biraz dağda oturuyorum, Hepsijet ile 1-2 max 3 günde geliyor.
 
2 günde geldi bana. Hepsijet ise kanser ediyor asla kargo bilgisini güncellemiyorlar. Daha yola çıktığı yazmadan kapına gelmiş olabiliyor. Hepsijet'e verilirse Whatsapp hatlarından mesaj atarak öğrenebilirsin konumunu. Hız ise genellikle aynı kargolarda. Yaşadığın yer çok köhne bir yer değilse 2-3 güne geliyor.
 
Satıcı Hepsiburada ise ve İstanbul'da yaşıyorsanız 24 saat içerisinde geliyor. Yoğunluk varsa 48 saate çıkabiliyor. Satıcılar farklı ise süreç değişiyor. Çünkü her ürün için gönderim süresi farklı oluyor. Satın almadan önce şu tarihte kargoda diye ürün başlığı altında yazıyor.

Bu arada Samsung kendi satıcısı demişsiniz ama bunlar Samsung merkeze bağlı satıcılar olmayabiliyor. Yani sadece Samsung bayisi oluyor. Mesela ben Xiaomi Store mağazası Türkiye'de ilk açıldığında gittim ve fiyatı 4000 lira olan ürün Hepsiburada da 3000 liraydı. Bu neden böyle diye sordum. Bizim herhangi bir sitede satışımız yok demişlerdi(Resmi siteleri hariç). O satıcıları hiçbiri biz değiliz dediler. Ama ben hem Hepsiburada hem N11 hem de Amazon Türkiye'de onlarca Xiaomi Store adında satıcı gördüm ve hala bu isimlerle satış yapıyorlar.

Bu sebepten ötürü gelen faturanızı iyi inceleyin. Artık hepsiburada e-fatura gönderiyor. E-posta adresinize fatura gelir.
 
Satıcı Hepsiburada ise ve İstanbul'da yaşıyorsanız 24 saat içerisinde geliyor. Yoğunluk varsa 48 saate çıkabiliyor. Satıcılar farklı ise süreç değişiyor. Çünkü her ürün için gönderim süresi farklı oluyor. Satın almadan önce şu tarihte kargoda diye ürün başlığı altında yazıyor.

Bu arada Samsung kendi satıcısı demişsiniz ama bunlar Samsung merkeze bağlı satıcılar olmayabiliyor. Yani sadece Samsung bayisi oluyor. Mesela ben Xiaomi Store mağazası Türkiye'de ilk açıldığında gittim ve fiyatı 4000 lira olan ürün Hepsiburada'da 3000 liraydı. Bu neden böyle diye sordum. Bizim herhangi bir sitede satışımız yok demişlerdi(resmi siteleri hariç). O satıcıları hiçbiri biz değiliz dediler. Ama ben hem Hepsiburada hem N11 hem de Amazon Türkiye'de onlarca Xiaomi Store adında satıcı gördüm ve hala bu isimlerle satış yapıyorlar.

Bu sebepten ötürü gelen faturanızı iyi inceleyin. Artık Hepsiburada e-fatura gönderiyor. E-posta adresinize fatura gelir.

Bende Samsung Türkiye yazıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı