Okulda yaşadığınız tuhaf olaylar

Böyle sorular gelince hiç bir şeyi hatırlayamıyorum. Ayrıca okulda patlama olsa en son duyacak kişi benim.

Yanlış bilmiyorsam müdürün okulun ifşa sayfalarında komik bir fotoğrafı çıkmıştı. Müdür o sayfaların sahiplerini bulup tek tek kapattırmaya çalışıyordu.

Bir de okula telefon getiren öğrenciler telefonlarını üst kata müdürün ofisinde olan kutuya bırakırdı hep. O sabah uyandığımda bir baktım telefonum şarj olmamış ben de evde şarja bırakayım dedim. Ve bilin o gün ne oldu? Deprem. İyi ki o gece telefonum şarj olmamış yoksa telefonum okulda kalırdı ve kimseye ulaşamaz, ne yapacağımı bilemezdim.
 
Erkekler tuvaletine girdiğinizden emin misiniz?
Evet,eminim iki kişi vardı,ben onların yüzüne baktım ancak onlar beni görmedi zaten kaçmıştım,normal birşey olmadığına eminim.
Okul tuvaletlerine girmem ancak yani oraya bakmam lazım gibi hissettim.
 
Meslek lisesi çıkışlıyım. Öğretmenlerimin yaptığı öğretmenliğe yakışmaz olarak görülebilecek ama aslında aramızda samimi bir ortam olduğu için yaptıkları davranışların başlarına sıkıntı açmamasından dolayı lise adını paylaşmamam uygun olur.

Okul tuvaletleri her sene yenilenirdi, okulun ilk günü pisuvarları kırarlardı.

Ders saatleri içinde okuldan çıkmak yasaktı lakin Atölye hocalarımız bizi kendilerine sigara aldırmaya yollarlardı. Biz de dolanıp, sigara alıp gelirdik.

Okulun arkasında teknik bina vardı ve duvarları hiç sağlam değildi. Öğrenciler de duvarları tekmeliyorlardı gereksizce. Dersteyken arka sınıftan kız duvarı tekmelerken ayağı bizim sınıfa girmişti.

Okulumuz eski ıslah eviydi ve zemin katın altında eksi katlar mevcuttu. Bunlar eskiden sığınaktı sonradan dersliğe çevrilmişti. Bazı yerler depo olarak kullanılmakta ve demir parmaklıkları hala mevcut olarak durmaktaydı. Normalde kapalı yerler ama eşya taşırken girdiğim için görmüştüm.

Okulumuzun yaşlı hademesi Recep Dayı vardı. En az 70 yaşında vardı. Neden hala çalıştığını hiç anlamadım. Kolay gelsin Recep Dayı derdik bazen kızardı, küfür ederdi. Çoğu öğrenci makara yaptığı için tüm öğrencilere kin tutmuştu adam.

Aklıma gelenler bunlar,güzel günler geçirdik lisede. Çocukluğumuzu sonuna kadar yaşadık. Aldığımız eğitim, hak ettiğimiz eğitim, gelecek kaygımız gibi konular bir yana olmak üzere güzeldi diyebilirim.
 
Matematik hocam iPhone 7 çıktığı gibi almıştı ve bir sınıfta akıllı tahtaların prizinde şarja takıp unutmuş. Hocanın 10 tane dersine girdiği sınıf vardı ve tek tek gidip herkese telefonunu kimin aldığını sormuştu ama bulamadı. Ben almadım bu arada. 🤣
 
5. sınıfta ders işliyorduk ilk defa akıllı tahta gördüm neyse hoca bir belgesel açtı belgeselde yılan bir anda ekrana fırlayınca çok fena küfür etmiştim korkudan :D Hoca da beni dersten attı. Ama napayım korkudan elim ayağıma dolaştı. :(
 
Tuvaletlerde bulunan, sıvı sabunların içine koyulduğu sert plastik şişeler sürekli kırılıyordu. Ortalık sabun oluyordu hep. Ne iş diye düşünüyordum bende, meğersem bir aptal yumruk atıp kırıyor, ardından kaçıyormuş. İşimi halledip kapıyı açtıktan sonra yakalamıştım.
 
Okulda yaşadığınız ilginç olaylardan bahsederseniz sevinirim.

@Radeon RX 5500M

Biri beni kaçırmaya çalışmıştı.
Ana sınıfından çıktım annemi beklerken biri baban gelmiyor ben götüreceğim falan demişti iyi ki aklım ermiş.
Farklı olay: 8-9 sene oldu arkadaşımla o zaman projeksiyon mu deniyordu iste onlar vardı, masaüstü PC vardı sınıfta beden dersinde sınıfta kalmıştık melekleri falan inceliyorduk İsrafil'in çizimleri falan mevcuttu. Bedenin ikinci dersinde dışarı çıktığımızda bulutlar tam o çizimin şeklini almıştı hala konuşuyoruz biraz anlatamadım ama anladınız.
 
6. sınıfta muhallebilik yapan bir çocuğu dövmüştüm ondan sonra hoca gelip bizi yakalayınca çocuk hocaya beni şikayet etti. Sonra hoca arkasını dönünce ben çocuğu yine evirdim çevirdim dövdüm. Hoca yakalayınca benim davranış bozukluğu olduğumu sandı ve annemi çağırmamı istedi. Sonraki yıllarda çocuğun yanına gidince benim gözümü korkuttu. Ondan çocuğa "anladım abi" dedim. Bir daha da karışmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı