2000 TL'ye Her Şey Dahil Sistem Tavsiyesi

Anladım hocam eklemek istediğiniz birşey yoksa geçiyorum siparişi yardımcı olan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum tekrar istanbuldakilere bi ara bira ısmarlıyım :)
Dediğim şeyleri değiştirdikten sonra başka bir şey kalmıyor hocam. Bu arada mesajlara bakarken gördüm dikkat etmemişim. Kaza yapmışsınız geçmiş olsun. :)
 
Çok teşekkür ederim hocam ayıp oldu bi anda kaybolduk ortadan kusura bakmayın o yüzden :)
Siparişleri sepete ekledim bir iki gün daha bekliyim diyorum umut fakirin ekmeği :) düşmezse alıcaz artık napalım
Tekrar çok teşekkür ediyorum herkese baya kafanızı açtım :)

@Adion, @Ahmet Burak hocam hortlatıyorum çok özür dilerim, ama birşey sormak istiyorum.
4590 600 küsür lira biliyorsunuz ben önerdiğiniz sistemde hiçbir şeyi değiştirmeden yalnızca işlemciyi 4160 yapsam olur mu acaba? Büyük bir fark var mıdır aralarında hem oyun hem de günlük kullanım açısından?

Dayanamadım aldım i5 önerdiğiniz gibi.
Hepinizi seviyorum :))
 
İyi yapmışsınız çünkü geleceğe yönelik olması açısında i5 daha iyi ve tabii ki i3 ile arasında fark var. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :)
 
Bu tür sistem olabilir;
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    38,5 KB · Görüntüleme: 448
Tabii ki kullanırsınız hocam sıkıntı çıkarmayacaktır. En güncel 2. çipseti kullanacaksınız. Benim de anakartım Z97 PC Mate ve o listede yok fakat hiç bir sorun çıkmadı. Ayrıca o listelere güvenmiyorum ben yazmayanları da destekliyor. Rahat olabilirsiniz. Bu arada o indirimi kaçırmayın derim. Çok uygunmuş cidden. Son olarak ramlar konusunda kafanızda soru kalmasın gayet kaliteliler. Kendim kalitesini bilmediğim bir şeyi başkasına önermemeye bakıyorum. Zaten kendim de kullanıyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı