1.800-2.000 Tl'ye Monitör dahil Toplama Bilgisayar

@Xamazunga sağol tamam tesekkur ederim. Senin yaptigin liste butceme en uygunu gibi. Hem fiyat hem de performans olarak. Ssd düşünüyordum, onu da artık sonra alırım (kurban zamanı falan :Do)

Boyle bir durumda win8i alamayacağım, bu internette falan anlatılan kurulumlar çok mu zor olur? Tam bilmiyorum da.( Nasıl yapılıyor neredeyse hiç bilmiyorum)
 
@Xamazunga Monitör için "o kadar" para vermeyi düşünmüyorum. Sonradan alacağım bileşenleri için AZ da olsa para kalsın. Ama olmadı 330-340 a çıkarım. Bir De kasayı o onerdiginiz k380 i mi alsam yoksa corsair r200 modelini mi?
 
Kusura bakmayın. Giremedim şu zamana kadar. Corsair 200r kasasını almayı düşünüyorum k380'in yerine. Fiyatı daha ucuz. Bimeks'te satılıyor. Ekran kartı gtx760 olacak. Ama ana kartta tereddütteyim. Önerdiğiniz MSI olanı mı alsam, yoksa Asus H81-M Plus mı alsam? Ekran kartların da az da olsa bir bilgim olsa da ana kartlara dair hiçbir şey bilmiyorum. Asus daha ucuz ama çok kişi öneriyor @Xamazunga
 
Asus alın hem bütçe hem performans. Bimeks'de daha ucuz diyorsunuz. Ama Vatan'da k380'den daha pahalı. Eğer 355 TL verebilir sen cooler master nse n400 öneririm. 600w PSU içinde.
 
Şöyle bir liste oluşturdum. Monitörlerden hangisini almalıyım sizce? Kasa övülüyordu. Sorun yaşayan kişi sayısı az. Boyutu da tam uyuyor. Şu an ki fiyatlarla 2.620 tl yi geçmeyecek öneriler yapabilirsiniz.

@Xamazunga Söylediğiniz kasayı görmüştüm. Gerçekten çok hoşuma gitti. Ancak onu alabilmem için başka bir şeyden kısmam gerekir.
 

Dosya Ekleri

  • VATAN BİLGİSAYAR   Türkiye nin Teknoloji Hiperstore u.png
    VATAN BİLGİSAYAR Türkiye nin Teknoloji Hiperstore u.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 391
GTX 760 artık alınmaz. 2GB VRAM oyunlarda sıkıntı çıkarır. Ben bu tür bir sistem öneririm ;
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 516
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı