Firefox ve Chrome Kaspersky anlaşmazlığı

Berkay Kaan

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2014
Mesajlar
140
Makaleler
2
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite Turizm Bölümü
Merhabalar Technopat üyeleri,

Bu sinir eden durum İnternet Security 2014 kullanırkende oluyordu eski sürüm diye birşey demedim. Zaten yıl içinde olmaz diye düşündüm çünkü 2014 yılı içindeydi ve yine aynıydı.Pure 3.0 alınır mı diye deneme sürümü yükledim. Tüm eklentileri sorunsuz çalışıyordu(Güvenli para dışında çünkü kapatmıştım onu).
Sonra 1 gün sonra güncelleme geldi Firefox a(35.0.1 dan 36.0 a) ve sonra eklentileri hiç tanımadı hep uyumsuz dedi(Anti-Banner dıında). Acaba bu durum neden olabilir?
Adsız.jpg

Demek istediğim bu. Her zaman Kaspersky eklentileri Firefox güncellemeyle o eklentileri devre dışı bırakıyor.

İnternette aradım önceleri bakmadım ama şimdi baktım aynı durum var. Klasik Firefox hatası diyorum artık şimdi. Kapersky zaten sadece tarayıcı bölümü için güncelleme yerine sadece veritabanı güncellemesi yapıyor. Neden böyle yapıyor tarayıcı şirketi ve amaçları nedir?

Chrome da zaten iki eklenti diyor biri aktifleştirilebiliyor biri kapalı durumda olduğu için aktifleşmiyor(Şimdiki durum). Bazen açılışta aktifleşiyor sonra kapatıp açınca tarayıcıyı tekrar o aktifleştirdiğim eklenti yine kapanıyordu.(İkinci cümlede İnternet Security 2014 için dedim)

Bu tarayıcılar neden Kaspersky ürünlerine karşı böyle uygulamaları var?
Not: Bir sorun olarak değilde beni sinir ettiği için nedenini biliyormusunuz diye sorayım dedim. Mozilla da 4 eklenti sorunu olarak arattım ve bazı yerlerde yazıyordu. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı