GTX 760 vs GTX 960 Hangisi

VULCANN

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2015
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
HCS-H61H2-M12 MODEL ANA KART
i3-3220 İşlemci


Ana kartım ile işlemci bu şekilde hangi ekran kartını almalıyım bu hafta almak istiyorum fakat karar veremedim ilerde z97 gaming 3 ana kart ile işlemci ekleyeceğim ona göre önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
 
Maxwell mimarisinde daha düşük güç tüketimi olduğundan daha az ısınıyor Kepler mimarisine göre . Ayrıca uzun vadede elektrik faturasına olumlu katkı sağlıyor ve yeni PSU almaya gerek kalmayabiliyor. DirectX 12 desteği de var GTX 960 da. Ayrıca firmalar kullandıkları soğutma sistemlerini (ekseriyetle) daha iyi hale getirdiler bunu 9xx serisinde kullandılar. Hal böyleyken bütçe el veriyorsa bu 2' si arasından GTX 960 daha mantıklı olur zannımca .
 
Maxwell mimarisinde daha düşük güç tüketimi olduğundan daha az ısınıyor Kepler mimarisine göre . DirectX 12 desteği de var GTX 960 da. Ayrıca firmalar kullandıkları soğutma sistemlerini (ekseriyetle) daha iyi hale getirdiler bunu 9xx serisinde kullandılar. Hal böyleyken bütçe el veriyorsa bu 2' si arasından GTX960 daha mantıklı olur zannımca .
fiyatlari aynı hemen hemen zaten ondan karar veremedim bende maxwell mimarisi directx 12 desteği olduğundan onu düşünüyordum işlemci ve ana kart değiştirdikten sonra daha iyi olacağını düşünüyorum
 
Yanlış hatırlamıyorsam MSİ firmasının bir kampanyası vardı: Anakart + Ekran kartı alan herkese belli bir miktar indirim yapıyorlar.

Not: Sitesinde 2 ürününde aynı gün aynı yerden birlikte alınması gerekiyor yazıyor.

Kaynak: MSI Motherboard | Bundle Cashback
 
EVGA alıcaksanız şunu belirteyim müsaade ederseniz. EVGA referans, Superclock(SC), SuperSuperclock(SSC) ve FTW (For To Win) şeklinde modeller sunuyor GTX 960 'da. FTW bulabilirseniz cok iyi olur.
 
2'side bana göre fiyatına göre az performans veriyor. R9 285 varken bence böyle kartlar alınmamalı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı