Laptop ekran kartı değişimi

metinkılıc

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar öncelikle internet üzerinde bir videonuzu izledim laptopların ekran kartı değişimi ile ilgili video yaklaşık 1 sene öncesine ait ama yinede bir şansımı deneyip pc özelliklerini yazacam yardımcı olursanız çok sevinirim tam olarak hangi bilgileri yazmam gerektiğini bilmiyorum eksik birşey varsa düzeltirim.

marka: Toshıba
model: Satellıte C660-2TM
işlemci: intel core i5-2450M
ekran kartı: nvidia Geforce 315m (32bit) 1gb fakat yaklaşık toplam bellek 4050 yazıyor.

Başka bilgi gerekirse paylaşabilirim şimdiden teşekkürler :)
 
Bende birkaç gün önce değiştirme niyeti ile hareket ettim. Ama birçok Dizüstü'nün değişmediğini öğrendim. Ancak üst düzey bir Gaming Laptop ile olacak iş bunlar. Yanlış hatırlamıyorsam MXM olmalıydı. Bu bir slot adı imiş dizüstüler için. Bu sayede değişebilir oluyormuş. Birçok bilgisayarda da bu bulunmuyor maalesef. Eğer ki bulunsaydı sistemine uyumlu bir Grafik kartını bulmak zor olacaktı. Yani emin değilim ama değişmeyeceğini düşünüyorum
 
Sendeki modelde ekran kartını değiştiremiyorsun. 4050 MB ise, sistem tarafından ekran kartına RAM'den ayrılmış olan bellek + ekran kartının kendi belleği oluyor.
 
İyi günler arkadaşlar. Sitenizde yardımlarınızdan dolayı bütün yardımı dokunanlara teşekkür ederim. Benim sorum şu. Asus k45vm model laptopum var. Ekran kartını değiştirip yükseltebilirmiyim. Şimdiden teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı