1200 TL'ye Gigabyte GA-MA785GM Sistem Toplama

dreray

Hectopat
Katılım
1 Mart 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle yaşımdan ve bu tür bilgisayar işlerini anlamadığım için burda sormak istedim.

Eski sistemim:
  • GIGABAYTE GE-C420A-C2
  • LG GH22NS70
  • 500GB SEAGATE HARDDİSK
  • 2GB KİNGSTON RAM
  • GIGABYTE GA-MA785GM-UD2H
  • AMD PHENOM2
  • ASUS EAH4550/DI/512MD3(LP)
  • GIGABYTE GZ-X7
=====================================
Eski sistem sanırım güç kaynağı , CD okuyucu, harddisk ve kasa mı ATX.
=====================================

Yeni almak istediğim sistem.
====================================
Şuan param bunlara yetiyor. Artı RAM alıcam. 4x2 düşünüyorum eski sistemimden kulana bileceğim başka parçaları söylerseniz mutlu olurum ve parçalar uyumlu mu? ''Sulu soğutma önermeyin kasam desteklemiyor sanırım.''
''Aylık 200 TL gibi bir gelirim var.''
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bellekleriniz takacağınız yeni anakarta uymayabilir, diğer özelliklerini de belirtin, DDR, Mhz gibi... Şu anda parçalar gerçekten çok pahalı bekleyip almanızı tavsiye ederim. Ayrıca eski kasa hava silikülasyonu bakımından iyi olmayacaktır.
 
Yeni almak istediğiniz parçalar gayet uyumlu. Psu kaç watt? Birde aceleniz yoksa biraz bekleyin dolar düşsün. Fx6300 yazın 280 lira falandı. Şimdi 328 Tl olmuş. Diğer parçalarda aynı şekilde çok pahalı.
 
Alacaklar alsın sistem düşsede bir sistemde 50 TL anca karınız olur. Cumhurbaşkanı faizleri düşürün diye baskı yaptıkça dolar yükseliyor beklemeyin yani.
 
Alacaklar alsın sistem düşsede bir sistemde 50 TL anca karınız olur. Cumhurbaşkanı faizleri düşürün diye baskı yaptıkça dolar yükseliyor beklemeyin yani.
Fx6300 280 Tl idi. Şuan 328 lira. 48 lira pahalılanmış. Diğer parçalarda 20-30 Tl pahalı olsa 100 lirayı geçer. 100 lirayıda ekran kartına verirsin.
 
Demek istediğim o düşmez yani beklemeyin. Düştüğü zamanda dolar fazla düşmediği için ürünlerde 5 TL kadar bir indirim oluyor bütün ürünlerde öyle olsa dediğim gibi anca 50 TL karınız olur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı