Doların Durumu ve PC Toplama

ncdtkrts

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
256
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafiker
Merhaba arkadaşlar sosyalde takip ettiğim birçok sistem toplama konusunda; "Doların düşmesini bekleyin."
Şeklinde öneriler görüyorum ve ben de katılıyorum.

Lakin merak ettiğim yazın seçimlerden sonra kesin düşecek mi dolar ? Yeni sistem toplayacaklar ne yapmalı hangi yolu izlemeli.
 
-Ki böyle giderse aşacağa benziyor ama iş sadece seçimle bitmiyor eğer biraz daha kötü bir şeyler olursa dolar daha da yükselecektir. Bence artık dolar 2.30 Tl'nin altına düşmez düşerse de taş çatlasın 10 kuruş falan düşer.Yani şimdiden alışmak lazım dolara.
 
Peki hocam ne yapmalıyız? Kaç aydır toplayacağım dolar yüzünden yaklaşamıyorum. Bekleyelim mi alalım mı bilemedim ama bu şekilde de çok fazla oluyor 2.50 şuan.
 
Bence bu ayın sonunu beklemelisiniz bu aydan sonra zaten her şey belli olur.
Düşeceğini bilsem seçimlere kadarda beklerim. Ama belli değil ki. Şöyle de birşey var şuanki bütçeyle X donanım alınabiliyorsa doların düşmesi durumunda XX'de alınabilir yani aynı parayla daha iyi parçalar.
 
Dolar seçim zamanı ortam gelirdiği için de yükseliyor ayrıca. Eğer seçimden sonra hükümet değişmezse, gerilim azalacağı için dolar düşüşe geçer. Hükümet değişirse 3'e bile çıkabilir. (Partilerle alakası yok. Hükümetin değişmesi, istikrarın bozulması doları kaçırır ülkeden. Güvensizlik yaratır doğal olarak. Araba giderken şoförün değişmesi gibi.)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı