Everest SGM-X7'yi Önerir misiniz?

Ben şuan aldım kullanıyorum çok iyi bir mouse :) logitech g300 alıcaktım ama gidip test ettiğimde elime tam oturmadığını gördüm. sizinde eliniz büyükse almamanızı tavsiye ediyorum. :)
 
Elin büyükse kesinlikle almalısın ben mağazaya gittiğimde bu mouseyi görmüştüm ilk (bütçem kısıtlıydı) bu olmaz çok pahalıdır diye bakmamıştım bile sonra mağaza yetkilisine elimin büyük olduğunu bana ona göre bir mouse önermesini söyledim everest sgmx7 yi önerdi ben çok pahalı diye başka mouse önermesini istedim görevli 41 tl diyince şoka girdim anında alıp çıktım mağazadan :)
 
Öncelikle Merhaba

Size söylemek istediğim tek bir şey var . Lütfen bu fare yi almayın ve kimseye de aldırmayın . Normalde elektronik alet almadan önce bol araştırma yapan ben ,bu fareyi bilinçsiz olarak alma gafletine düştüm. Abartısız bir şekilde yazıyorum 3 Ekim 2015 te aldığım fare 1 Kasım 2015 evet bir yanlış yok 1 Kasım 2015 ( bir ay bile değil yani ) te bozulmuş durumda. Sağa kaydırınca sola , sola kaydırınca yukarı yani her defasında kafasına göre gidiyor ( bazen hiç gitmediği de oluyor ). Bilgisayarın içinden çıkan en kötü fare buna fark atar. Garanti belgesini kaybettiğim için paramı çöpe atttım. Biraz para biriktirip Logitech alın derim ben.

Saygılar...​
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı