HP Pavilion G6 2310ET Sisteme Mac Kurmak

BehzatOnur

Kilopat
Katılım
7 Aralık 2013
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İT Specialist
Öncelikle herkese merhaba;

HP Pavilion g6 2310et notebook kullanıcısıyım. İşletim sistemi freedos şu an. Windows 8.1 kullanmaktayım fakat değişiklik ve biraz da fikir sahibi olmak için Mac kullanmak istiyorum. Mac' i kurabilir miyim? Driverlarım uyar mı ? Ekran kartım destekler mi? Sorun yaşar mıyım? Bilgi istiyorum, herkese iyi forumlar.

Ekran kartı: AMD HD Radeon 7670m ( 2 gb 128 bit ) - ıntel graphics 4000
RAM: 8 GB DDR3
120 GB SSD - Harici 500 GB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla amd ekran kartını mac te kullanamazsınız. Ama dediğim gibi emin değilim.
 
Dostum aynı bilgisayarları kullanıyoruz benim ki 2204st şöyle diyeyim clover ile kurduğunda maci ekran kartını etherneti sesi felsn hiç bir şeyi kurmuyor. Tek bir şekilde kurabiliyorsun onda ise mac bilgisayara ihtiyacın var usb hazırlamak için

Edit: ben 1,5 yıldır uğraşıyorum kafayı yemek istemiyorsan hiç girişme, kurulmuyor kurulsa bile sorunlarından kurtulamıyorsun ve forumda ise kesinlikle yardımcı olamıyorlar çünkü hiç bir yöntem işlemiyor.
 
Kurmadan önce aklınızdaki tasarım nedir , Mac OS ne için kullanmak istiyorsunuz bu önemli. Merak ediyorsanız Virtualbox kullanın hayır ama işlerim var derseniz , Normal hayatta kullanmak istiyorum diyorsanız Aida64 ile rapor alin özellikle device id leri çok önemli , bunların bilgi geldikten sonra uygun kextler var ise kurulum yapılır. Tabi bunun yanında harici klavye ve mouse lazım bazen laptop görmüyor. olarila.com: Kexts Buradan kendinizde bakıp uygun olan kextler var mı ? Download butonu aktif olması önemli değil fazla. Hangi sürüme en çok seçenek varsa o sürüm size daha iyi performans sunar ML ile MV uyacaktır.
 
Benim bilgisayarımda 2203et ben başarılı bir şekilde kurulum yaptım istersen yardımcı olurum sana. Takıldığın konuları söyle çözüm buluruz. Forumda çözümleri mevcut bizzat araştırır sana söylerim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı