Orijinal korsan arasındaki en büyük fark?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunları orijinal almak daha iyidir. Fakat oyunu denemeden orijinal almayın. Yaklaşık 170-180 oyunum var. Bazı oyunları almadan önce torrent indirip denedim nedir neyin nesidir. Beğenince satın aldım. Veya indirimde 3-5 lira bir şey olunca al gitsin. :D
 
Offline seçmeme rağmen oyunların hiçbiri açılmadı ets2,sniper elite,metro 2033

Nasıl bir hata alıyorsunuz acaba?
Ben RU keyli oyunlar için ayrı steam hesabı açtım, Rusya IP'si ile oturum açıp sonra çevrimdışı oluyorum oyunları öyle oynuyorum, bi sıkıntım olmuyor.
 
Orjinal oyunla korsan oyundaki en büyük fark oyunu orjinalde bitirirsen kendini enayi gibi hissedersin; keşke o kadar parayı bir oyuna vermeseydim dersin. Korsandaysa oyunu bitirmenin mutluluğunu tadarsın ve cebinde kalan paralar da cabası olur :)
 
Artık orjinal almamak bundan dolayı multiplayer oynayamamak oyunun sadece singleplayer bölümünü oynamak şekersiz çay içmek gibi bir şey :)
 
Orjinal oyunla korsan oyundaki en büyük fark oyunu orjinalde bitirirsen kendini enayi gibi hissedersin; keşke o kadar parayı bir oyuna vermeseydim dersin. Korsandaysa oyunu bitirmenin mutluluğunu tadarsın cebinde kalan paralar da cabası olur :)

Adam haklı beyler hele ki mp seçeneği yoksa oyunda pişman olunur . Bf3 , Bf4 , Fifa 15 , Metro serisi ve Pes 2015 orjinal sahibim ama korsan da multiplayer artık oynanıyor . Ayrıca korsan Bf4 kullandığımda originde ise Origin Time'li Bf4 vardı korsan oyunu origin gördü ve updateledi multiplayer oynadım bu da böyle bi saçmalık işte .
 
Coop ve multiplayer için orjinal oyun tercih sebebim.
 
@Eren Can Özdemir Bir oyunun 200-250 TL gibi çok uçuk fiyatlara satılmasına ben de karşıyım ve bunu da defalarca kere dile getirdim. Gene de bu, bir oyunu korsan oynamanın, oyunu geliştiren ekibe büyük bir zarar verdiği gerçeğini değiştirmiyor. Senin yorumuna göre herkes korsan oynayacak olsa, birkaç yıl sonra oynamak için kendi kendine Doom 1 tadında, 20 yıl öncekilere benzeyen oyunlar yapmak zorunda kalırsın. "Ekip toplayıp yaparız, ne var?" kafasına da hiç girme, AAA olmayan kaliteli bir oyunun bile yapım bütçesi onlarca milyon Dolar oluyor.

Not: Gidip Aral'dan alın da demiyorum. Oyunları uygun fiyata satan, güvenilir sitelerden almanızı tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
Nasıl bir hata alıyorsunuz acaba?
Ben RU keyli oyunlar için ayrı steam hesabı açtım, Rusya IP'si ile oturum açıp sonra çevrimdışı oluyorum oyunları öyle oynuyorum, bi sıkıntım olmuyor.
Hata almıyorum. Hiç görev yöneticisine bile gelmiyor açılmıyor yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı