250 TL'ye Ses Kartı Önerisi

  • Konuyu başlatan elber
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 5B

elber

Kilopat
Katılım
30 Nisan 2014
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Audio Technica CKS99 kulaklığımla kullanacağım bir ses kartı almak istiyorum. Şu an 4-5 yıllık MSI P67A-GD65 anakartımın onboard ses kartını kullanıyorum. CKS99'un hakkını vermiyor haliyle. Birkaç gün önce kulaklığımı denemek için ev sinema sistemine takmıştım, çok hoşuma gitti ses. Bu nedenle artık aşırıya kaçmadan bi ses kartı alayım dedim. Hoparlörden çok, kulaklıkla ses alıyorum bilgisayar başında. Asıl olarak müzik için istiyorum ama film-dizi de çok izlerim, bu alan da önemli benim için. Oyun üçüncü planda. Harici ya da dahili olacak şekilde 250TL'yi geçmeyecek ses kartı tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında detaylı bilgim yok xonar u7 incelemesini izlemiştim önermek istedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Teşekkürler öneriniz için. Bu harici kartı da incelemiştim, technopat incelemesine de göz attım. Ama fiyat sınırını sonradan creative x-fi surround 5.1 in fiyat seviyesine indirdim. 225TL den yukarı çıkmak istemiyorum. Bu fiyata göre bir tavsiyeniz var mı? Yukarıda verdiğim iki kart arasında çok fark var mı? Hangisi daha iyi olur acaba? Aralarında pek bi fark yoksa Asus Xonar DGX 5.1 mi alsam diyorum iki katını creative in haricisine vermektense.
 
Harici ses kartları kasanın dışında olduğu için diğer parçaların yaptığı parazitten etkilenmeyerek daha kaliteli ses verdiği için daha avantajlı. Ancak 2 kat fiyat farkından bahsediyoruz en doğrusu sizin kendi bütçe ve imkanklarınıza göre karar vermeniz. Ne amaçla kullanmayı planlıyorsunuz.
 
Film - Oyun (BF3/4) - Müzik için kullanacağım. ATH CKS99 kulaklığımlar kullanacağım, daha iyi ses alabileceğim bir hoparlörüm ya da kulaklığım yok. Onun için bu kulaklıktan elde edebileceğim maksimum verimi almak istiyorum. Fiyat olarak da 200ü geçmek istemiyorum pek. Yine de değerse Asusun 120TL lik Xonar 5.1 iyle arasında fiyatı kadar kalite farkı varsa Creative in 225TL civarı olan harici ses kartını da alabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı