LG G4, Samsung Galaxy S6 veya HTC M9 ?

Haklısın. Zaten Alpha ve Note 4 modellerinde aleminyum'a dönüş yaptılar. Batarya konusunda benimde terettütlerim yok değil. Ancak 14nm Exynos ve LPDDR4 RAM'ler biraz iyi götürebilir bataryayı. Touchwizide yenilemişler ve çok hızlı olmuş. Tasarımı gayet güzel olmuş.
ben bi yerde okumuştum test edenler tarafından yazılmış 10 dk şarjla 30 dk kullanılıyormuş
 
S6 çok iyi İphone dahil hepsini ezer geçer.HTC'nin tek özelliği elde özel üretilmiş olması başka hiç bir özelliği yok çok kalın özellikleri zayıf.

Ben olsam gerekirse 200 lira pahalı olsa gider gene S6 alırım. S6 şu an dünyanın en iyi telefonu her anlamda tek eksiği Android olması o da eskiye göre iyi.
 
Samsungu sevmem fakat note 4 güzeldi ve s6 da süper olmuş ama fiyatı ne kadar bilmiyorum 2000 den çıkarsa kesin alınır 2500 filan çıkar diye düşünüyorum tabi bu g4 çıkana kadar geçerli LG daha iyisini daha ucuza çıkartır yinede önyargı yapmayıp G4 ü bekliyeceğim.
 
Htc'nin, Anroid piyasasının asıl kozu olduğuna inanıyorum.
Gerek arayüzü, gerek tasarımı, gerek ses kalitesi, gerek malzeme kalitesi...
Tek sıkıntılı yanı fiyatı.

Samsung'un özellikle Note Serisi'ni çok başarılı buluyorum.
S Serisi ise, şimdiye kadar çok aman aman gözüme giremedi ama bundan sonra giremiyecek demek değil tabi. Bekliyelim, görelim.
Yakında kurcalama fırsatı buluruz nasıl olsa.
 
Htc m9 u tek gecerim iki telefonu da eline aldiginda fiziksel kaliteyi hemen hissedersin hoparlorler bile basli basina alınma sebebi.iki telefon birbirine cok yakin ama fiziksel olarak kalitede htc nin 2-3 gömlek üstün olduğunu düşünüyorum
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı