Hepsiburada.com'dan telefon almak güvenlimi ?

Furkan123123

Kilopat
Katılım
22 Mart 2014
Mesajlar
181
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Muhasebe
Arkadaşlar yakın zamanda iphone 6 aldım burdada konu açıp foruma sormuştum almalımıyım diye şimdi babama hediye alacağım 1500 tl felan nakitim var bende int. de dolanırken lg g3 gördüm hepsiburada.com'da mağaza fiyatına göre arada bi 700-800 tl fark ediyor alsam bi sorun çıkarmı sizce ? garantide yada telefonda iphoneyide ordan alıcaktım sonradan güvenemedim iş arkadaşımın tanıdığı bi telefoncu vardı ordan aldım ama bu kez aradaki fiyat farkından hepsiburadayı tercih etmeyi düşünüyorum bu siteden alışveriş yapmış özellikle telefon almış arkadaşlar bi yardımcı olursa çok sevinirim
 
Güvenilir. Şahsen geçen sene anneme iphone 4s, bana da HTC One X alındı, hiç bir sıkıntı yok. KVK garantisi ile geldi hatta bana.
 
3 ay önce lumia 925 aldım sorunsuz temiz , ilk alışverişimde degildi hp beni pişman etmedi hiç.
 
Site tamamen güvenilir. Sizin gördüğünüz G3 beat olabilir. 2 model var G3 olarak. Normal G3 fiyatı 1.399 TL, G3 Beat fiyatı ise 898.99 TL. Buraya dikkat etmenizde fayda var.
 
Hepsiburada.com sanal mağazalar içinde en güvenilir en köklü firmalardan biridir. Fiyatlar her ne kadarda bazı ürünlerde yüksekte olsa. Bir çok kez alışveriş yapmışlığım var şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Yaklaşık 3 yıldırda oradan satın aldığım Xperia NEO telefonumu kullanmaktayım. :)
 
Telefon konusunda Hepsiburada güvenlidir. Fakat uyarımı yapıyım çevremdeki çoğu kişi Hepsiburada'dan LG G2 ve G3 aldı çoğu cihaz paralel ithalat çıktı o yüzden fiyatı ucuzmuş. Paralel ithalat diye sorun çıkmaaz sadece garanti firması farklı.
 
Rahat ol kardeş al bi sıkıntı çıkmaz ama arkadaşların dediği gibi %90 paralel ithalat çıkar garanti veren firma farkı ama birde avantajı var paralel ithalat ürünlerinde radyo var Türkiye'den alırsan radyo yok
 
Telefonun garantisinin ne olduğu önemli. Telpa Gempa KVK Başarı gibi garanti firmalarıysa eğer sorun yok. MediaMarkt gibi yerlerde bile paralel ithalat ürün satılabiliyor.
 
Hepsiburada hem paralel ithalat hemde distribütör garantili satıyor. Kısacası elinde ne varsa o gidiyor. Açıklama kısmının en üstünde belirtiliyor ayrıca bu. İthalatçı firma tarafından 2 yıl süre ile garantilidir yazıyorsa paraleldir. Yazmıyorsa açıklama kısmının en altında distribütör olduğu belirtilmiştir. Mesela şuan tüm sattığı samsung cihazlar distribütör garantili.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı