Bilgisayarım İçin Ekran Kartı Önerisi

pacman35

Hectopat
Katılım
3 Mart 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, yaklaşık 8-9 ay önce eve yeni bir bilgisayar alındı ve aceleye geldiği için araştırma fırsatım olmadı, babam gidip almış. Oyun performansı konusunda son derece kötü bir bilgisayar, en azından bir süre FIFA, CoD gibi oyunları idare eder düzeyde oynayabilmek istiyorum. Sonrasında zaten üniversite için şehir dışına gideceğimden yeni pc almayı düşünüyorum. Bilgisayarım şu:

www.vatanbilgisayar.com: Asus İntel Core i3 4130 3.4 Ghz 4 Gb Ddr3 500 Gb Hdd 2Gb Nvidia Gt625 Win8.1 - Vatan Bilgisayar

Dediğim gibi amacım yüksek grafik ayarlarında oynamak değil sadece oyunun akıcı bir şekilde oynanabilir olması. Bunun için bana hangi ekran kartı modelini önerebilirsiniz? Uzun zamandır denk geldiğim bir forumdu yardım alabileceğimi düşünerek kayıt oldum şimdiden teşekkürler...
 
Cevabınız için teşekkürler. Güç kaynağının yeterli olup olmadığını öğrenmemin yolu nedir? Bir de söylediğim düzeyde ekran kartlarının fiyat aralığı nasıl olacaktır ? Çok da soru sormak istemiyorum fakat maalesef bu konuda fazlasıyla bilgisizim.
 
Güç kaynağı:

20150303_205920.jpg


Konu günceldir...
 
psu yetmeyebilir ancak yeterse de ömrü kısa olur biraz düşük kalmış bir 500 Watt olsaydı daha iyi olabilirdi .
 
Ben de biraz araştırdıktan sonra anladım ki güç kaynağının da değiştirilmesi gerekiyor. İkisi birden olunca fiyat iyice arttı. Sanırım başka zamana kaldı yardımlarınız için teşekkürler, konu kapatılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı