FPS Oyunlarında Mouse Kaç DPI Olmalı?

A4Tech X7 F5 mouse'da sonuna getiriyorum DPI seviyesini. Oyun içinden mouse hassasiyetini düşürüyorum. CS'de sensitivity 0.5'te falan oynuyorum. Ama DPI havalarda. (Faydası olmaması ayrı bir mesele :D)
 
Eğer counter strike tarzı oyunlar oynuyorsan sana tavsiyem düşük dpi - düşük sensitivity olmalıdır. yuksek dpi ayari demek mouse un oyunda daha fazla alan taraması demek oluyor ki bu senin için dezavantaj bir durum. yani aim aldığın hedefi tam vurabilmen için mause gereğinden çok fazla piksel tarıyor ve vurulmayi zorlaştırıyor. Düşük dpi ayari nda ise durum tersine işliyor mouse tek bir pikseli nokta hacminde ölçerek hedefi vurmanı kolaylaştırıyor. Benim görüşüm bu şekilde. Uygulamak ile uygulamamak sana kalmış bişey.
 
Eliniz hangisine yatkınsa onu kullanmalısınız. Eğer bir şeye alışmak istiyorsanız düşük dpi başlamanızı öneririm. Daha rahat nişan alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı