750 TL'ye 2. El Note 2 Almak

Güven KAHVECİ

Kilopat
Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
180
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitmeni
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar, temiz bi Note 2 var, 750 TL alınır mı? Parasına değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer güvendiğin bir yer ve temiz bir cihaz ise olabilir. Ancak 2. el bir cihaz almaktansa sıfır Zenfone almanı tavsiye ederim. Ekran boyutları küçük olan da var büyük olan da. Ben Zenfone öneririm. Bu arada Note 2 iyi bir cihazdır. Kullanıyorum ve çok memnunum.
 
Note 2 cihazına rom atmak gereksizdir. Samsung Android Lollipop güncellemesinin de geleceğini belirtti. 750 TL iyi fiyat. Biraz pazarlıkla 650 700 civarında alabilirsen çok daha iyi olur senin için. Tavsiye ederim.
 
Note 2 yerine Zenfone al demek çok yanlış bir ifade olur. Birini şarjı 5 saat gidiyor diğerininki 1 buçuk gün. Note 2 halen güçlü bir telefon. İşini fazlasıyla görür. Yalnız rom atarsan kalemin özelliklerini kullanamaya bilirsin.
 
5 saat mı :D neye güvenerek soyluyosunuz ben zenfone 5 kullaniyorum tamam sarji cok iyi gitmiyo ama 4 saat ekran suresi veriyo note 2 de 5 saat civari 1 saatlik fark ne ara 1 bucuk gun oldu anlamış degilim
 
Uzun bir süre note 2 kullandım kutusundan çıkan orjinal batarya ile 1 yıl boyunca çok rahat 1.5 veya 2 gün süre ile çok rahat bataryası idare ediyor. Batarya ve Sarj cihazının orjinal olmasıda önemli. Telefonu alırken Türkiye cıkıslı olduğunada bakın. İmei vs root atılmamış olsun sorun yaşamamak için. Kullanacaksanız stock rom ile kullanın. Gereksiz özellikleride üst menüden kapatın (senkronize, nfc, sbeam,bluetooth,akıllı bekleme vs. vs).
 
kardeş yurtdışı ama orjinal sıfır satılıyor 750 tl ye kutusunda adres veriyim istiyorsan istedigin renk var:)imei falan herseyi tamam
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı