Çözüm NVIDIA Denetim Masası Erişim Reddedildi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Recep Baltaş
Sürücüleri kaldır derken sadece nvdia sürücüsünümü yoksa inteli de kaldırıcak mıyız ? Aynı sorun başıma geldi eskiden yoktu deniyorum bakalım.

Edit: sadece sağ tıklayıp yüksek performanslıyı seçersem nvdia ekran kartı ile açıyor. Diğer türlü entegre girdim nvdia denetim masasına ayarlıyorum yüksek performanslı ile başlat diye uygula diyorum uyguluyor ama başlatmıyor. Unutuyor galiba. Offf yokmu bir çözümü pc monster aba 5 v1.1.

İşletim sistemin nedir ? 7 kullanıyorsan yardım istemeye hakkın yok. Yukarıdaki yöntemi denedin mi? Offlamandan anlıyorum ki okumaya üşeniyorsun ve yazdıklarımı denemedin bile...
 
Recep abi senin yaptıklarının aynısnı yapıyorum ama kaydetmiyor. PES 2016 için yapıyorum uygula diyorum çıkıyorum giriyorum kaydetmemiş, yok. Lütfen yardım eder misin ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi DDU ile sildim driverleri, tekrar yukledım en guncel şekilde lakin eski sorun tekrar devam ediyor. Oyunu intel HD 4000 ile açıyor bu da canımı sıkıyor. NVIDIA varken onu kullanması grafik işlemciyle aç dememe ragmen, baska ne yapabılırım bu durumda? Yardımcı olur musun Recep abı, bır de Wındows 7 yardımı sorma demıssın yukarıda bu hatayı Windows 7'de olmaz dıye 7 yuklıcektım 8.1 mı kalsın abı ?

AC-intel.png
özellık.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş, şuan dediklerinin aynısını yaptım 520M aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor. Driver'ı hiç mi hiç kurmuyor. Zaten kuracağı yeri bulamıyorum, bilgisayarın agzına sıçtın demek istemiyorum ama ben şimdi ne bok yicem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam windows 8.1PRO kullanıyorum. Dediklerinizi aynen yaptım ama hiçbir işe yaramadı aynı sıkıntı devam ediyor. Yardımcı olur musunuz ?

Şimdiden teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı