Vodafone NET Yalın ADSL tavsiye eder misiniz?

reddragon

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
266
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vodafone NET Yalın ADSL (49.90 TL) nasıldır? Kullanan arkadaşlar download hızı ne kadar yazabilirler mi? Ev telefon hattına ihtiyaç duyuyor mu? Daha sonradan herhangi bir ücret alıyorlar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de vodafone net yalın adsl e geçmeyi düşünüyorum. Altyapı Türk Telekom ama Vodafone a güvenebilir miyim?
 
Kampanya yeni ama vodafone bu hizmeti uzun yıllardir veriyor. Yorumlarda olumlu yazanda var olumsuz yazanda var. Ayrıca olumsuz yorumlar her firmada mevcut. Açıkcası karar veremiyorum
 
Kullandığınız TTNET'ten hiçbir farkı yoktur. Normalde hat değerleriniz sabittir. ister ttnet alın ister superonline alın ister dsmart net veya doping hangisini alırsanız alın, hat diyelim ki 6Mbps ye kadar destekliyorsa 6Mbps hız alırsınız. Firmalar sadece sizin anlaşmanıza göre değişir bana soracak olursanız en büyük farkı ücrettir. Başka pek fark olmaz normal kullanıcı için. 49 lira oldukça iyi bir ücret, kapatmam diyorsanız 2 yıl, güzel güzel geçilebilir tabiki. Arkdaşım aldı hattı 22 Mbps destek veriyordu 16 Mbps olarak aldı. Herhangi bağlantı problemi, hat kopması, yavaşlama gibi bir sorun yok. Bu durum genelde iç hattınız ile alakalı oluyor zaten. Sonra boşuna servis sağlayıcıları arayıp hattım kopuyor yavaşlıyor gibi sorunlarla yakınıyor millet. Apartman telefon kutunuzdan direk olarak modeme kablo çektiğinizde zaten en azından 15Mbit+ destek rahat verir. (Köy-Kasaba haricinde)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı