ASUS Ci5 X550JK XO012D'yi Önerir misiniz?

Emre Kuşluk

Hectopat
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese hayırlı günler dilerim. :) Uygun fiyatta bir dizüstü bilgisayarlara bakıyorum, fiyat aralığım 1,700-2,300 arası bir şey. Oyun meraklısıyım fakat bu fiyata da iyi bir dizüstü almam imkansız gibi görünüyor. Bana önerecebileceğiniz dizüstü var mı acaba?

Benim şu an baktığım ve bi arkadaşın önerdiği bilgisayar beni idare eder gibi görünüyor ama fiyatı 2,250 olunca da alırsam pişman olur muyum diye düşünüyorum. :)


ASUS Ci5 X550JK XO012D 4200H 2.8 4gb 500gb 15.6 2gb GTX850M 128bit FRD
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı bu sitede aşırı pahalı. 1700-1800 civarına farklı sitelerde bulabilirsin.
Aldıktan sonra RAM + SSD eklemesi yaparak performanslı bir şekilde kullanırsın.
 
Fiyatı pahalı, başka sitelere yönelmelisin. Şu an kullanıyorum bir sıkıntım yok, bir sorun olursa cevaplayabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan alınız. Güvenilir bir yer. Ürünü satın alan insanların yorumlarını okuyabilirsiniz.
www.ebrarbilgisayar.com: Asus X550JK-XO012D Notebook
Ürünün aynısından bende kulanıyorum. Avantajları Gtx 850M, İ5 4200H, Mat ekran, soğuk el koyma paneli ve çabuk açılma gibi bir çok insanı kendine çeken avantajları var.
Dezavantajları: Çok dandik bir Touchpad'ı var. Sanki köşeleri havaya kalmışta altına tırnağımı geçirip yerinden çıkarabilirmişim gibi bir his veriyor. Ekranı mat ekran ama kasası çok dandik. Mesela kapağın açısını değiştirmek istediğiniz zaman sanki parmağınızla ekranın köşelerine bastırıyormuş gibi dalgalanmalar oluyor ve bu bir süre sonra ölü pixeller oluşma riski oluşturuyor. İçerisinde HGST marka bir HDD var ve bence dünyanın en dandik HDD'si. Hem çok yavaş hem çok ses çıkartıyor. İçeisinde 4 gb ram var ve Gtx 850M-İ5 4200H'yi besleyemiyor.
 
Baskı altında ve yük %100'e geldiği zaman çıkan sese ben az diyemiyorum hocam. Zaten bir şey abartmadım. Ne yaşadıysam olduğu gibi yazdım. Bende aynı makineden kullanıyorum ve gayet mutluyum.
 
Tavsiye etmiyorum. Aynı cihaz bende var, çok pişmanım. Abi ekranı çok berbat , Hdd' desen sesli ve yavaş çalışıyor. Kasa zaten dökülüyor. Servis zaten, haksız yere para talep ediyor.
 
Kullanıcılar ayrı düşmüş herhalde. @Emre Kuşluk 2000 TL civarında alabileceğin en iyi bilgisayar bu. Ekran Full Hd olsun diyorsan paranda varsa MSI G60 öneririm, bunun haricinde harddiskten yakınıyorlar kullanıcılara göre değişiyor herhalde çok hafif cızırtı duyuyorum o bölgeye dokunduğum zaman. Ekranıda Full Hd değil. İnsanların yakındıkları özellik zaten bu bilgisayarda varolsa bu fiyattan almak mümkün olmazdı.
 
1700-1800 TL verip her şey olmasını beklemeyin, aslında ekranın FHD olmaması benim için daha iyi oldu oyunlarda daha yüksek FPS veriyor. Ekranı da benim için gayet yeterli bilgisayarın HDD si ise evet yavaş olabilir ama o kadar abartmak doğru değil. Ben SSD +HDD olarak kullanmayı düşünüyorum kasasına yapılan eleştirileri gerçekten anlamıyorum ne bekliyorsunuz kasasından ki ne olması lazım size iyi olması için ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı