Euro Truck Simulator 2 Logitech G27 ayarları

Renovatio

Kilopat
Katılım
26 Şubat 2013
Mesajlar
241
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Logitech G27 kullanıp ets2 oynayanlar var ise kullandığı ayarları paylaşabilirler mi? Çeşitli forumlarda ve Youtube videolarında ayarlar paylaşılmış ancak hiçbiri verimli çalışmıyor. @son_goku ustam bu konuda bir tecrübeniz var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Ek olarak; multiplayer modu kurdum, son oynadığımdan beri multiplayerda bayağı iyileştirme yapılmış. Ancak sanırım multi oynayabilmek için kendimize ait çekicimizin olması gerekiyormuş tek seferlik iş yokmuş. Ben yeni save dosyası ile oyuna başladım. Acaba hile kullanarak (Cheat Engine) tp ve paramı arttırmam ya da her seferinde oyuna farklı save dosyası ile giriş yapmam problem oluşturur mu?
 
Bahsettiğiniz direksiyon seti ile oyunu oynama şansım maalesef olmadı. Bu sebeple kişisel bir bilgi veremeyeceğim.

Şu konuya bakmanızı tavsiye ediyorum:
Logitech g27 euro truck simulatör 2 ayarları | Technopat Sosyal

Steam'deki deneyimler için:
steamcommunity.com: Logitech G27 Settings :: Euro Truck Simulator 2 Genel Başlıklar

Ayrıca bakınız:
hakanarslan.net: Bir Kaç Oyun İçin Logitech G27 Ayarları | Hakan ARSLAN

Diğer sorunuza yanıt olarak ise: Evet multiplayer oynamak için kendinize ait çekiciniz ve bayağı miktar paranız olmalı. Çünkü MP'de kaza yapma ihtimali daha fazla. Cheat Engine ile oyundaki para miktarınızı vs. artırmak MP sürümünde ban almanıza sebep olmayacaktır. Tek oyunculu mod için farklı bir save, MP sürümü için farklı bir save açmanızı tavsiye ediyorum ki ben de öyle kullanıyorum. Tek oyunculu modda kullandığım profilde herhangi bir hile vs mevcut değil. Çok oyunculu modda kullandığım profilde ise Cheat Engine ile yaptığım para hilesi mevcut. Çünkü MP sürümünde siz kaza yapmak istemeseniz bile biri gelip size çarpıyor. 1-2 saat MP oynandığında ortalam 300 bin euro falan servise para ödüyorum. :)
 
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu ayarlara daha önce bakmıştım ancak istediğim sonuçları elde edememiştim. Deneme yanılma yöntemi ile ayarlarımı yaptım. Ayar arayan arkadaşlar aşağıda paylaştığım resimleri referans alabilirler. Kullanmak isteyen arkadaşların ayarı biraz sert yaptığımı bilmesinde fayda var :)

Dediğiniz gibi iki save dosyası oluşturdum o şekilde kullanıyorum :) Ben MP sürümünde 2000e kadar oyuncu sayısı göründüğü halde oyun içinde fazla oyuncu göremedim. Acaba nerede bunlar takıldığı belirli bölgeler mi var :p

07r2W8.png
AAGY80.jpg
 
Dediğiniz gibi iki save dosyası oluşturdum o şekilde kullanıyorum :) Ben MP sürümünde 2000e kadar oyuncu sayısı göründüğü halde oyun içinde fazla oyuncu göremedim. Acaba nerede bunlar takıldığı belirli bölgeler mi var :p

Genelde Almanya kalabalık oluyor. Galerilerin olduğu iller ve başkentler en kalabalık yerler. Harita geneli olarak 2000 kişi olduğu için il sayısına bölünce yolda birine denk gelme ihtimali düşük oluyor. :) Bir de limanlar bayağı kalabalık oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı