Samsug Galaxy Y S5360 Data Kablosuyla PC'ye Bağlamak

exotica

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Windows 7 varken sorun yaşamadan telefonu kabloyla PC'ye bağlıyordum ancak yeni bir laptop aldım, Windows 8.1 işletim sistemi. Ne yaptıysam bağlayamadım, kabloyu takıyorum hiçbir tepki bile vermiyor. Takınca telefon şarj olmaya başlıyor ancak telefonda çıkması gereken seçenek/ekran çıkmıyor, haliyle veri aktarımı vs. yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Windows 8.1 ile ilgisi olabilir mi? İşletim sistemimi değiştirme şansım yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün USB girişlerini denedim hocam olmuyor. Windows 7'de iken ekstra bir programa gerek kalmadan bağlanıyordu. Şimdi ise PC hiç tepki bile vermiyor, sadece telefon şarj oluyor. Dediğiniz programla deneyip sonucu yazarım. Teşekkürler.

Maalesef sonuç başarısız. Verdiğiniz programı indirdim hatta Kies'i de kurdum, ama hala ne telefonda ne de bilgisayarda tepki yok. Sadece telefon şarj oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı