Dolar an itibariyle 2.55 TL'yi gördü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle giderse durumlar onu gösteriyor. Market açmıştık 2 sene işlettim kapattık. Okul servislerimiz var şimdi onu satıp Kıbrıs da bar açacağız.
 
Böyle giderse durumlar onu gösteriyor. Market açmıştık 2 sene işlettim kapattık. Okul servislerimiz var şimdi onu satıp Kıbrıs da bar açacağız.
Kıbrıs mı? Aman Allah korusun. Şimdi neden diyeceksin. Bu forumda olanların hiçbiri yaşayamaz herhalde Kıbrıs'ta. Elektronik Bilgisayar vs. fiyatları ve internet hızı internet kalitesi ve ücretleri konusunda 4 yıl Kıbrıs'ta yaşayıp kullanan İstanbul'a taşınırsa sanırım kendin Abd'ye taşınmış gibi hisseder.
 
Arkadaşlar Rusya'ya yapılan boykot, Ukrayna olayları vs. derken dolar bu hale geldi. Maalesef ciddi bir kriz var. Yakın zamanda düzelecek gibide görünmüyor. Ben iyi bile dayandığımızı düşünüyorum dünyanın durumuna bakınca.
 
Son düzenleme:
Hey gidi bee... Zamanında 1.10 bile olan dolar şimdi ne halde. Doymadı bu millet herşeyi yüksek fiyattan almaya.
 
Doları 1 lira yapacaklardı. Sonra dediler ki güçlü lira ihracatımızı olumsuz etkiliyor doların kuvvetlenmesi lazım. Bunu söyledikleri zaman kur 1,5 - 1,7 bandında stabil şekilde arasıra dalgalanıyordu. Sonra kur 1,8 lerde seyretmeye başladı memnunuz dediler, kur aralık ayında 1,91 gibi bir seviyeye geldi dediler ki bu şirketlerin yıl sonu hesapları kapatması, bilanço dengelemesi vesaire. Sonra kur tekrar 1,8 bandında seyrederken malum olaylar oldu ve 8-9 kuruşluk bir artış yaşandı akabinde kıyamet koptu vay efendim ekonomiyi batırdılar, faiz lobisi, bilmem ne lobisi.. ve şimdi geldik bu günlere kur 2,5 bandında ve yukarı yönlü hareket beklentisi yüksek kimsenin çıtı çıkmıyor. Çok acı gerçekten insanların hala gerçekleri görememesi korkunç.
 
Bi nexus 6 almaya niyetlendim dolar 2.60 oldu an itibariyle. :sıkıldım:
"Bu nası işşş" :yumruk:
 
Ve an itibari ile 2.61 delirmemek elde değil. Hükümetin kulakları iyi çınlıyodur. Sepette duran sisteme 100 TL'ye yakın zam gelmiş.
 
Arkadaslar baska bir konuyada yazmistim. Dolar dusunce alirsiniz diyen arkadaslar cok iyimser yaklasiyor, yakin zamanda dolarda bir dusus beklenmiyor, tabiki hersey olabilir fakat hersey normal giderse bir sure daha yukselecek gibi. Eger almakta kararli oldugunu bir urun varsa size tavsiyem almaniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı