LG G3 Mü Galaxy Note 3 Mü?

Aynı kararsızlığa ben de düşmüştüm. Hala da aynı kararsızlık içerisinde olduğum söylenebilir. Farklı açılardan değerlendirmelisin.

Mesela: Stylus pen kullanırım diyorsan, Note 3,
Kamerası daha iyi olsun diyorsan Lg G3 (Laser focus camera)
QHD ekranı olsun günümüz amiral telefonları gibi diyorsan yine Lg G3
"Şık" olsun, suni deri güzel duruyor diyorsan Note 3
Batarya çok daha uzun gitsin diyorsan Note 3 (LG g3'ün ekran çözünürlüğü yüksek olduğundan bataryası daha hızlı harcanıyor.
Daha fazla performans diyorsan LG G3 (Az bir fark ile g3 daha üstün)

Böyle böyle uzayıp gidiyor. Ben şimdi alacak olsam, sırf "Günümüz amirallerinde QHD ekran var, neden bizde olmasın" düşüncesi ile bile G3 alabilirdim :D Tabi, gözün bir noktadan fazlasını seçemiyor, küçük ekranda QHD olması da çok fark ettirmiyor haliyle ama, işte.. :D

İkisi de çok iyi telefonlar, çok iyi seriler. İkisininden de pişman olmazsın alsan. Pişman olmayacağın için, kararsızlık da burada başlıyor :)
 
Snapdragon 800,Exynos 5 Octa 5420'ye göre daha mı iyi?
İstanbul Bilişimde Note 3'ün N9005 versiyonu satılıyor.Sizce N9000Q mu yoksa N9005 mi?
 
Snapdragon 800,Exynos 5 Octa 5420'ye göre daha mı iyi?
İstanbul Bilişimde Note 3'ün N9005 versiyonu satılıyor.Sizce N9000Q mu yoksa N9005 mi?

Ülkemizde versiyonun işlemcisi 4g(lte) ve 4k video çekim desteklemiyor. Fakat exynos'lu işlemcinin grafik birimi daha iyi. Bildiğim kadarıyla Mali t628 grafik işlemcisi var ve adreno 330'dan daha iyi bir performansa sahip. Ama ikiside sizi yarı yolda bırakmaz.

Birde snapdargonlu işlemci'ye daha çok rom çıkması tabi kide en büyük artılarından biridir N9005 modelinin.
 
Şöyle direkt bir karşılaştırmaya da bakabilirsin. Ha bir de, g3'e android 5.0.1 geldi, note 3'e hala gelemedi :D (1-2 ay'a gelir)
Türkiye'deki note 3 modellerinde 3g yok genelde, sm-n900 veriyorlar. Zaten 4g alt yapımız da yok. Ve evet, 4k video desteği de yok. (çok gerek de olduğunu düşünmüyorum) Senin alacağın da yüksek ihtimal ile SM-N 900 modeli olacaktır Note 3'ün, ona göre düşün.

www.phonearena.com: LG G3 vs Samsung Galaxy Note 3 - Phone specs comparison
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı