Rootlu Cihazlar İçin Oyun İçi Hack Programları

aogcucocuk

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
40
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi telefonları rootlu olanlar oyun içinde hack işlevini hangi programlar ile yapıyor? Subway Surfers'e artık ne freedom ne de game killer işliyor. Ben bunda ve diğer oyunlarda nasıl bedava alışveriş yapabilirim? Buna benzer programlar varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
 
Ben bir kere deneyim dedim bu işleri ama beceremedim. Yada programlar çalışmıyordu belki bilmiyorum. Var olan skorlarım ve oyun içi paralarımdan olmuştum. :D
 
Google play güncellendiği için freedom çalışmıyor ancak çözümü basit google playın verilerini silip fabrika sürümü ile değiştir sonrada lucy patcher ile güncellemelerini kapat freedom çalışiyor denendi onaylandı. :)
 
Google playın modlu sürümünü yükledim ve sorun ortadan kalktı. Freedom veya lucky patcher ile her oyunda olmasa da bazı oyunlarda hile yapabiliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler :)
 
GameKiller Cracked. Google yardımcı olur.
uploadfromtaptalk1425550313178.png
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı