Maksimum 1600 TL bir dizüstü bilgisayar

  • Konuyu başlatan Tamer7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 916

Tamer7

Kilopat
Katılım
16 Temmuz 2014
Mesajlar
1.148
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar yakında bir laptop alacağım maksimum vereceğim para 1600 TL'dir. Laptopda günlük işleri ve sosyal medya da takılırım sürekli oyun oynamam ama güzel bir oyun bulursam oynarım :) Ünlü çıkan oyunları da oynarım. Bu ihtiyaçlarımı karşılayacak laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. (Casper, Exper gibi markalar istemiyorum)
 
Eğer iyi bir oyun performansı istiyorsanız ASUS X550JK'nın içindeki ekran kartı fiyatına göre çok iyi. İşlemcisi de i5 olduğundan günlük işlerde vs. çok hızlı çalışacaktır diye düşünüyorum.
 
@Tamer7 Tavsiyem o laptopu almanız. Çünkü o laptopun içindeki ekran kartı ile bu fiyata hiçbir bilgisayar yok. O yüzden bütçeyi zorlayıp almanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca ileride ram eklemesi yapabilirsin. Ama eğer alamam diyorsanız elbet başka önerilerde bulunabiliriz.
 
Maalesef bilgisayar çok iyi bende biliyorum fakat almam pek mümkün değil. 8 GB RAM olsun istiyorum. Ekleme falan yapamam. Başka önerilere açığım..
 
Neyin geleceğini düşünüyorsunuz anlamıyorum zaten o laptoplar boş ram slotuyla geliyor sizin düşük ekran kartı ve 8 gb ram ile alcağağınız bilgisayar size gelecekte bişey kazandırmaz ancak yüksek ekran kartı 4 gb ram daha çok şey kazandırır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı