1800 TL Android Telefon Önerisi

Oktaying

Kilopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
63
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bu hafta sonu kendime bir telefon alacağım ama bir türlü karar veremedim.
*Bütçem 1700-1800 TL
*Şarjı iyi gitsin
*1-2 sene sorunsuz çalışsın
*Yeni nesil oyunları kaldırsın
Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Htc One M8, Sony Xperia Z3 ve 1900 TL'yede Note 4 alınır bu fiyat aralığında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HTC One M8 iyi bir tercih olabilir. Android cihazlarda Samsung markasını pek stabil görmüyorum. Eğer büyüklük konusunda bir kriteriniz yoksa iPhone 5s tercih edebilirsiniz.
 
Dediğim gibi HTC One M8 tercih edebilirsin LG G2. Ben Android tarafında Samsung'u pek stabil bulmuyorum ama istersen S4,S5,Note 3 düşünebilirsin. LG G3'ün fiyatı hakkında bilgim yok ama belirttiğin bütçe sınırında ise onuda tercih edebilirsin. Blackberry Z10,Z30 önerebilirdim ama Blackberry 10 OS ortamında pek tatmin edici oyunlar yok.
 
İşin açığı Samsung'un teknolojisine yetişmek için milyoner olmanız lazım. Çünkü bir-iki dakikalığına tuvalete gidiyorum ve bir bakmışım yeni model çıkarmış. :) Bu yüzden stabil değil kuzenim Grand 2 kullanıyor yaklaşık 10-12 aydır ve telefona daha hiç update gelmedi. Diyeceğim o ki o kadar çok model var ki adamlar bazen unutup modellere update getirmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı