i3 2100 sisteme eklenecek parça

eeburak11

Kilopat
Katılım
25 Şubat 2015
Mesajlar
1.021
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar sistemim bu oyunlarda çok düşük performans alıyorum parça eklemeyi düşünüyorum. Sizce neyleri değiştirirsem performans artar?

pRNB10.png
kj8noW.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki ekran kartının soldan ikinci rakamı iki. Bu ekran kartı giriş seviyesi bir ekran kartı. Ayrıca 6. nesil bir kart. Yani hem güçsüz hem eski. Kullandığın Power, bellek miktarını ve bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz. Ayrıca ya Win 7'nin klasik görünümünü kullanıyorsun ya da Win XP kullanıyorsun. Her halukarda Win 8.1'e geçmeni tavsiye ederim.
 
Güç kaynağınız 350W ise MSI GTX750 OC öneririm. 300W istiyor.
 
Bu bahsettiğiniz kartlarla yeni oyunları oynayabilirmiyim onu sormak istiyorum. Birde sadece ekran kartı alsam yeterli olur mu?
 
Bahsettiğim kartla şu an piyasadaki bütün oyunları oynarsınız. Bende almayı planlıyorum kendisini. Eğer merak ederseniz Youtube' dan FPS değerlerine de bakabilirsiniz.

Bir de RAM kaç GB ?
 
Ram 4 gb. Bu arada anakartım falan desteklermi uyumsuzluk sorunu olmaz demi kartla bende almayı planlıyorum çünkü şuanki kartım gerçekten çok kötü olmasa yeridir.
 
Anakartta x16 slotu varsa sorun olmaz. Siz sistemi belirtin eksiksiz biz de kesin bir şey diyebilelim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı