Arızalı Ürün Değişimi Hakkında

İlk iş asusu aradım ve bana satıcı şirketle itibarta geçip daha sonrasında bize bilgi verin diye yanıt aldım. Daha sonrasında şikayetvar a şikayetimi ilettim. Yarında ürünü aldığım yeri arayıp ürün iadesini istiyecem. Kabul etmezlerse THK ye başvurumu yapıcam. Sonuç alırmıyım bilmiyorum deniyecem.
 
Ürün iadesi vermezlerse tüketici haklarına başvururum diye söyle farkı göreceksin.
2 sene önce laptop u garantiye yolladım fanı çalışmıyor ve kapanıyordu. Beni aradılar size mail attık diye 200 lira mı ne hata bulma diye saçma sapan bir şey çıkarmışlar onu ödemezsem fanı da değişmeyecekler. Yeni kalktığım için ayılmamıştım mail'e baktım 298 lira servis ücreti ödeyeceğim :). Hata da biraz kola dökmüştüm klavyeye, klavye takımına sıvı dökülmesini bulmuşlar. Laptopu ben açsam zaten yapış yapış olmasından anlarım ki laptoptan anlamam(bu arada bizim orada bi internet cafede abimiz bunu bi sıvıyla siliyor geçiyor). Aradım bu ücreti ödemek zorunda mıyım dedim evet dediler tüketici hakları söyler söylemez ne zaman gönderelim oldu durum. Aradığında bunu söyle direk.
 
Çok teşekkür ederim Semih bey, aklımda şikayet yoktu fakat dün önerdiğiniz işlemlerden kartı para iadesi yaptırabildim. Ürün eline geçince arayıp çek yada para iadesi yapıcaz dediler. Benim gibi yapan varsa işin peşini bırakmasın.
 
İşinizin görülmesi çok güzel Çağrı Bey. Umarım konuyu okuyan, ihtiyacı olan arkadaşlar da bu durumu görür ve onlara iyi bir örnek olur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı