İşsiz Babanın Çaresizliği

Aynen öyle. Ben oturalım demiyorum ama sorunu yanlış yerde arıyoruz sorun düşünce yapısı ama biz ne kadar istersek isteyelim bu düzen içerisinde herkes aynı kafa yapısına sahip olamaz.

İşte ülkemizdeki tüm problemlerin ana kaynağı. Empati kardeşim empati. Bu ülke de empatiyi yalnızca 3. sınıfta hayat bilgisi dersinde 3.ünitenin ilk konusu olarak öğretilmemesi gerekiyor. Her yerde söylüyorum yine de söylemeye devam edeceğim. Empati hayatın temel kaynağıdır. Empati sayesinde insanlar birbirini anlayabilir.Böylece de toplumlar 155 parçaya bölünmez. Ayrıca insanlar farklı düşünce yapısındakilere sanki düşmanmış gibi bakıyor. Ne olursa olsun beni değerli yapan şey benden olmayandır.
 
Tabii herkes aynı düşünceye sahip olamaz. Ama doğru düşünenleri öldürmek kadar faşist bir düzen yok. Bilmiyorlar ki, her bir yoldaşımızı toprağa verdiğimizde daha çok güçleniyoruz. Özgürlük için savaşan son kişiyi öldürene kadar, bu mücadele devam edecek. Belki 20 yıl sonra, belki 30 yıl sonra... Hiç fark etmez... Hedeflenen özgürlük er ya da geç bizim olacak. Bu da en zor şartlarda bağımsızlık için direnenler sayesinde gerçekleşecektir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı