Lenovo Vibe X2 Nasıldır?

M.Hakan

Kilopat
Katılım
14 Eylül 2013
Mesajlar
1.196
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ablama telefon alınacak, tasarıma çok önem veriyor. Geniş olmayan, ekranı 5"ten küçük ve 1000 TL civarındaki modelleri araştırdığımda Lenovo Vibe X2 çıktı. Tasarımını çok beğendi. Özellikleri gayet iyi gözüküyor fakat şüphelerim var. Sorularım:
  1. İşlemcisinin MediaTek olması, markanın telefon pazarına yeni girmiş olması sorun teşkil eder mi?
  2. Batarya 2300 mAh, yeterli olur mu?
Alternatif olarak başka Android modeller de önerirseniz sevinirim.
 
Eve Samsung telefon sokmam. Ablam G2'yi geniş buluyor. Tasarım olarak daha uzun, dar bir model arıyoruz.
 
Siz bilirsiniz s4 açık ara çok daha iyi bir cihaz lenovo'ya göre, lg g2 5.2 inç,lenovo x2 5 inç. Arada fazla bir fark yok ekran boyutu olarak. Eğer lenovo'yu kullanacaksa lg g2'yi de kullanabilir.
 
Ben zaten telefonlar hakkında bilgi sahibiyim fakat yeni bir marka olunca ve işin içine tasarım girince danışmak istedim. Samsung cihazları genel olarak ucuz malzemeli, güncelleme sıkıntılı ve problemliler. Sadece araştırmalarımdan değil kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.

G2 ise benim de önerdiğim, çok iyi bir cihaz. Hatta evde babama ait bir G2 var. G2'nin ekranı 5.2" ve geniş. Küçük elli bir insanın onu tek elle kullanması pek mümkün değil. X2 ile arasında 2.5 cm'e yakın genişlik farkı var. Bu yüzden dediğim gibi daha dar olan modellere bakıyoruz.
 
O telefon alınmaz. S4 veya G2 alın. Samsung almayın, alayı çöp.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı