Asus X550JK-XO012D 12GB Notebook

  • Konuyu başlatan TroY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3B
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi fps bilgisayarıdır. 12 gb ramlisini bulmuşken kaçırmeyin derim ben 4gb aldım pişman oldum. Ama hdd'sine dikkat edin. Düşük performans sorunu var. Ben bu yüzden garantiye yolladım ve 15 gündür bekliyorum.
 
Bilgiler için çok teşekkür ederim , HDD 500GB biraz az ancak bana yeterli gibi
Performanstan kastınız okuma yazma hızı mı?
 
Şöyle söyliyeyim. HDD 5400 rpm ancak daha düşük performans veriyor. Örnek windows 8.1 Pro 64bit kurulu ama klasöre tıkladığım zaman hemen açılması gerekirken biraz bekletiyor. Veya sağ tık menüsü onu ıntel grafik sekmesini silerek düzeltsen bile aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrarlanıyor. Veya diğer forumlardada gördüğüm bir sorun windows 8.1 kurdunuz aradan 1 ay geçti ama performans görülür bir düşüş oluyor. Bu alınan çoğu notebook'da görülüyor. İnternete Asus X550jk-00012 kulanıcı formu yazarak bu tür sorunlarla karşılaşan bir çok kulanıcı ile karşılaşacaksınız. Bu arada ekran mat.

Şunuda söylemek isterim Asus'un yetkili servsini biraz araştırın. :D Asus çok iyi bilgisayarlar üretebilir ama müşteri memnuyeti konusunda çok kötü durumlarda karşılaşanlar var.
 
Fiyat performans açısından karçırılmayacak bir laptop. Sanırım tek çare laptop HDD'si sorun çıkarmaya başladığında yeni bir HDD almak :D veya öyle idare etmek

Asus servisinide incelerim :) teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı